Емирджан Мехмед: На финала ме ощетиха, но успехът е голям

...
Емирджан Мехмед: На финала ме ощетиха, но успехът е голям
Коментари Харесай

Галантния си осигури минимум бронз на Европейското

Емирджан Мехмед: На финала ме ощетиха, само че триумфът е огромен (ГАЛЕРИЯ) Емирджан Мехмед подвигна зала “Дружба ” на крайници СНИМКИ Емирджан Мехмед първенец на България за осми път

Емирджан Мехмед - Галантния завоюва към този момент най-малко бронзов орден на Европейското състезание по бокс за юноши и девойки в Анапа, Русия. В четвъртфинален мач при юношите в кат. до 63 кг. хасковлията победи по безапелационен метод Вахан Манукян от Армения. Арменецът беше подкрепян от мощна агитка в залата, само че и това не му оказа помощ против по-бързия и прецизен хасковлия, който доминираше през целия мач. Така Галантния ще играе през днешния ден на полуфиналите в опит да завоюва изплъзналата му се през предходната година Европейска купа.

На полуфиналите се класираха и двама други наши състезатели от боксов клуб Левски София. Това са Ясен Радев в категория до 52 кг и Николай Зафиров в категория до 70 кг.

Припомняме, че Емирджан Мехмед започва с победа на Европейското състезание по бокс за юноши и девойки в Русия. В първия си мач в Русия хасковлията победи Мустафа Вебе от Германия. Състезателят на БК “Севдалин Василев ” завоюва с цялостно съдийско единогласие. В идващия дуел в кат. до 63 кг вицешампионът от 2017 година ще играе за класиране на финала.

Миналата година Галантния загуби след оспорван мач от англичанин на финала и в този момент ще търси реванш. Британеца обаче е в другия поток и може да се срещне с Емо единствено на финала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР