Емилия още не може да надмогне ужаса, който преживя през

...
Емилия още не може да надмогне ужаса, който преживя през
Коментари Харесай

Емилия лекува паника и бясове с леене на куршум

Емилия още не може да надмогне ужаса, който претърпя през май 2018 година, когато при зверска злополука умря доведеният ѝ наследник Феди Башур, а тя и татко му Жорж, към този момент неин брачен партньор, оцеляха по знамение. Месеци наред фолк певицата сънува кошмари и изпитва боязън от високи скорости. За да се успокои, хубавицата се е доверила на стара жена, която ѝ ляла патрон против страха, научи „ Уикенд ”.

До момента някогашната половинка на предприемача Коко Динев ходила два пъти при врачката, която заръчала да отиде и трети, с цел да се махне напълно суматохата и всички бесове, които се настанили в главата на фолк дивата. „ Оловото изкарва  отрицателната сила от човек под формата на живак. Когато в индивида има отрицателна сила, във водата падат ситни топчета живак и хората ги виждат. В организма живакът е отрова, откакто се махне хората стават спокойни, стартират да спят добре. Когато някой претърпи злополука или негов непосредствен почине, се стресира, натрупа всичко в себе си, към този момент не е същият и се затваря в личните си страхове ”, обясни пред вестника ни практикуваща гледачка.

Въпреки че близо година от ужасното меле, изпълнителката на „ Само тебе желая ”, по този начин и не можела да се отърве от кошмарите. Тя към момента не се чувствала добре и непрестанно повтаряла, че се опасява и не смее да кара сама. Затова брачният партньор ѝ - богатия сириец Жорж Башур, наел персонален водач. Мъжът има отговорността да вози русокоската по участия из страната и да е в същото време телохранител. Баровецът Жорж обезпечил солидна заплатата на мъжа, само че най-важното било да кара умерено и постепенно, с цел да не се плаши Емилия. Тя зорко следяла водачът да не надвишава рестриктивните мерки. За благополучие 36-годишната певица към този момент се похвалила пред приятелки, че към този момент усеща усъвършенстване след двата „ оловни сеанса ” и била обнадеждена, че ще се пребори с паник офанзивите.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР