Емилия е неузнаваема. Певицата блести с нова визия. Тя заложи

...
Емилия е неузнаваема. Певицата блести с нова визия. Тя заложи
Коментари Харесай

Емилия махна чалга буклите заради Башур

Емилия е неузнаваема. Певицата свети с нова визия. Тя заложи на младежка прическа. С новата си визия изпълнителката се подмлади с най-малко 10 години, безапелационни са стилисти.

Пайнерката се раздели с дългите руси букли, типични за представителките на лекия род. Емилия показа в мрежата фотография на новата си прическа, написа Хот нюз.

Феновете й побързаха да изразят утвърждението си към новия стайлинг на звездата. Някои от тях я поздравиха за решението да махне екстеншъните и да заложи на естествената си хубост.

Преобладават позитивните мнения от почитатели на певицата, които са безапелационни, че с новата прическа тя наподобява по-добре. Не липсват и отрицателни мнения. Част от почитателите на певицата са на мнение, че с по-къса коса тя наподобява като лелка.

Запознати разясняват, че Емилия е решила да заложи на нова визия поради обичания си Башур. Факт е, че откогато има връзка с него, тя се промени до неразбираемост. Бившата на Коко Динев промени напълно метода си на обличане и към този момент залага единствено на облекла на международни марки.

Почитателите й виждат, че откогато Жорж Башур е живота й, тя сияе от благополучие. Наблюдателни фенове на пайнерката не пропущат да отбележат, че любовта я прави по-красива.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР