Емили Ратайковски знае, че само с позиране не се изкарват

...
Емили Ратайковски знае, че само с позиране не се изкарват
Коментари Харесай

Ето така се прави реклама на собствената ти линия бански: Емили Ратайковски провокира

Емили Ратайковски знае, че единствено с театралничене не се изкарват пари. Да, до прочут интервал от време, в случай че имаш шанс, тази специалност ще ти носи положителни средства, само че рано или късно, нещата се трансформират. Ето за какво младата хубавица е вложила, с цел да сътвори лична линия бански костюми, от които сигурно припечелва много положителни пари.

Звездата разгласява няколко фотоси от плажа, на които наподобява съвършено в банския си костюм. Оказва се, че тоалетът е от новата  ѝ линия бански Inamorata. Снимките в Instagram събраха над милион лайкове единствено за няколко часа, а Бела Хадид даже разяснява, че хубостта на колежката ѝ е " нереална ".

Виж още:

За визитата си на плажа Емили заложи на бански в две елементи в зелен цвят и с връзки. Интересното е, че горнището се завързва освен откъм гърба, само че и начело, което е спомагателна отбрана против вълните в бурното море. 

За тялото на супермодела няма какво да кажем, като се изключи че изцяло се съгласяваме с Бела Хадид и актрисата Кара Сантана, която споделя " Невероятна фигура ".  За да покаже, че банските й костюми не са единствено за плажа, Ратайковски показа още фотоси с зеления си тоалет, само че този път върху бикините си беше поставила и дънки, с цел да покара колело измежду природата. 

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР