Емили Ратайковски позира за корицата на списание Harper`s Bazaar и

...
Емили Ратайковски позира за корицата на списание Harper`s Bazaar и
Коментари Харесай

Емили Ратайковски проговори за развода си и за еротичните си снимки

Емили Ратайковски театралничи за корицата на списание Harper`s Bazaar и даде изявление за изданието, в което приказва за развода със брачна половинка си, за нова връзка и за печеленето на пари от сексуализирането на личния си облик.

Наскоро стана известно, че Емили Ратайковски е подала молба за бракоразвод поради изневери на брачна половинка й. Тя показа, че непрекъснато изпитва разнообразни усеща по този въпрос: или яд, или горест, или неспокойствие, а от време на време " наслада и лековерие ".

„ Единственото хубаво нещо във всичко това е, че усещам всички тези неща, което е хубаво, тъй като ме кара да имам вяра, че ще се оправя “, сподели Емили.

Емили сподели, че отношението й към мъжете се е трансформирало. Преди това тя не мислила какъв брой харесва евентуалния сътрудник, а е мислила дали той я харесва.

„ Беше ми мъчно да отида на среща с някого и да мисля дали ми харесва или не. Мислех си по какъв начин ме възприемат, какво желаят от мен и какво значи това за мен самата “, споделя топмоделката.

 Добави изложение

Сега житейските цели на Емили също се трансформираха - това се случи, откакто стана майка. Най-важното нещо за нея е синът й и тя се пробва да мисли какво ще бъде по-добре за него.

Ратайковски също призна, че към този момент не е сама, по-рано тя бе видяна на среща с диджея Horacio Rispo. Освен това преди този момент имаше клюки за нейния разказ с Брад Пит, само че тези клюки не бяха доказани.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР