Емблематичният за английското автомобилостроене производител MG обяви, че по време на салона

...
Емблематичният за английското
автомобилостроене производител MG обяви,
че по време на салона
Коментари Харесай

Футуристичното MG Cyberster обещава 800 километра пробег на ток. 0-100 км/ч за под 3 секунди

Емблематичният за английското автомобилостроене производител MG разгласи, че по време на салона Shanghai Auto Show през този месец ще покаже футуристична концептуална разработка с изцяло електрическо задвижване под името Cyberster.

MG Cyberster е дело на екипа на MG Advanced Design Centre в Лондон и съставлява двуврат двуместен спортен автомобил, за който от компанията разясняват, че заимства множество стилистични решения от легендата MGB Roadster, само че и редица високотехнологични детайли, в това число опасваща долната част на автомобила диодна лента.

"Cyberster е смела проява, която гледа решително м бъдещето на MG, докосвайки нашето завещание, само че по-важното, надграждайки върху нашето лидерско технологично равнище и съвременен дизайн ", коментира Карл Готам, шеф на SAIC Design Advanced London.

Без да навлизат в детайлности, от MG коментират, че напълно електрическата задвижваща система на Cyberster е в състояние да предложи опция за изминаването на 800 километра с един заряд на батерията, както и ускоряване от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР