Емблематичният халф на Левски от Синята приказка Ричард Еромоигбе иска

...
Емблематичният халф на Левски от Синята приказка Ричард Еромоигбе иска
Коментари Харесай

Ричард Еромоигбе моли за работа в Левски

Емблематичният халф на Левски от " Синята приказка " Ричард Еромоигбе желае да се завърне на " Герена ". Нигериецът има проблеми в родината си, където живее към днешна дата.

Той е получил покана да стане част от тържеството във връзка 108-ата годишнина на Левски, само че не е съумял да пристигна поради визови пречки. Около диалозите със " сините " шефове и някогашните си съотборници, които се изправиха против сегашния отбор във възпоменателен мач, Ричард е оповестил, че желае да се върне в България. Той е помолил да му бъде изпратена покана от Левски или някой от някогашните му съотборници, с цел да може да получи виза за страната ни.

Нигериецът оповестил, че желае да работи нещо на " Герена " или даже да стане чиновник на някой от оня именит " наследник " тим, които развиват бизнес.

" Ричи доста го е закъсал очевидно. Не желае да живее към този момент в Нигерия. Питал е всички от оня тим, който стигна до 1/4-финала в Лига Европа и след това влезе в Шампионската лига, дали има някаква работа за него в България. Готов е на всичко, с цел да получи работна виза. Много желае да се завърне и в Левски под някаква форма ", описаха пред " Мач Телеграф " част от някогашните съотборници на Ричард при " сините ".

На този стадий завръщането на нигериеца на " Герена " не стои на дневен ред пред управлението на Левски, само че е допустимо някогашният халф въпреки всичко да стартира работа в клуба.

" Левски е безконечен " покрай огромната цел - 3 милиона лв.

Сериозни доходи от почитателите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР