Емблематичният френски актьор Ален Делон едва ли прилича на човек,

...
Емблематичният френски актьор Ален Делон едва ли прилича на човек,
Коментари Харесай

Хубавец! Синът на Ален Делон е наследил красотата и чара му

Емблематичният френски артист Ален Делон надали наподобява на човек, който би се радвал на спокоен фамилен живот. Той беше мечтан от милиони дами по света, в това число най-красивите модели и актриси. Но малко на брой съумяха да го задържат до себе си за дълго време.

Приписват му безчет романи, също така артистът има четири деца от разнообразни дами. Средният наследник на Делон, Антъни, не желае да поддържа връзка с татко си. Изглежда, че той не може да елементарни на известния родител безконечните фотоси и купони, както и прекалено строгото образование.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alaindelonjr (@alainfabiendelon)

Очевидно Ален неотдавна решил да се оправдава като родител, само че с по-малките си деца – Анушка и Ален-Фабиен. И двете деца се появиха в брака на артиста с известния модел Розали Ван Бремен. Ален оказа помощ на Анушка да се затвърди на сцената. Но с изключително боязън 82-годишният артист се отнася към най-малкия си наследник.

28-годишният Алиен Фабиен Делон е същински красавец, който покорява стилната промишленост и по сходство на татко си се снима в киното.

До 16-ия си рожден ден Ален-Фабиен живее с майка си. След 15 години брак дамата напусна Делон за сметка на техенсемеен другар, предприемача Ален Афлел. Розали съвсем не се интересувала от ориста на сина си и не обърнала нужното внимание на възпитанието му. Тя избира да пътува по света в компанията на новия си мъж. Именно тогава младежът попаднал на хлъзгав път.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alaindelonjr (@alainfabiendelon)

Чувствайки се свободен и в това време непотребен, Ален-Фабиен се пристрастява към цигарите, по-късно пробва алкохола и скоро става изцяло подвластен от леките опиати. Бащата не знаел за нездравословните привички на сина си. Всичко се схванало, когато по-голямата му сестра Анушка го видя пийнал.

Ален Делон в най-кратки периоди осъдил брачната половинка си за попечителството на сина си и го отвел в Женева. Младият мъж бил настанен в първокласен рехабилитационен център, където съумял да усъвършенства здравето си, както физическо, по този начин и прочувствено. Изглеждало, че в този момент всичко ще бъде наред и най-лошото е минало. Но скоро последвал нов удар…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alaindelonjr (@alainfabiendelon)

Във вилата си артистът държал колекционерски револвер. Ален-Фабиен знаел за това и преди едно от празненствата извадил оръжието, явно с цел да се похвали с приятелите си. Последствията от такава немарливост се оказали ужасни: в разгара на заниманието, а може би и в алкохолна полуда, някакъв юноша сграбчил револвера и инцидентно стрелял. И въпреки Алиен да се опита да му попречи, патронът попаднал в стомаха на 16-годишно момиче и се е забила в гръбнака.

Бащата и синът били изправени пред правосъдни разногласия. Делон-старши е съден за повърхностно владеене на оръжие, а по-младият за телесна щета. Връзките и парите на артиста тогава помогнали да се избегне пандиза.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alaindelonjr (@alainfabiendelon)


Ален-старши бил гневен след случилото се. Той решил да накаже сина си, като му понижи грубо джобните пари. Тогава момчето трябвало да разбере за първи път какво значи да изкарваш прехраната си самичък.

Той трябвало да работи като общ служащ, бензинджия и мияч на прозорци. Тогава младежът решил да се опитва в моделния бизнес – и това било вярното решение.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alaindelonjr (@alainfabiendelon)

На 22 години Ален Фабиен стартира да се появява на кориците на фешън журнали. Но най-големият триумф на сина на Делон за момента може да се счита подписания контракт с Dior.

Само за две години по-младият Ален съумял да се трансформира в един от най-търсените мъже в стилния бизнес. Самият той обаче не счита това за достижение живота сии мечтае да повтори актьорския триумф на татко си. Не толкоз от дълго време той се появи във френските филми „ Казвам се Бернадет “ и „ Срещи след среднощ “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР