Емблематичната журналистка Илияна Беновска подлуди Фейсбук с новата си снимка.Тя

...
Емблематичната журналистка Илияна Беновска подлуди Фейсбук с новата си снимка.Тя
Коментари Харесай

Беновска подлуди Фейсбук с новата си снимка и пита...

Емблематичната журналистка Илияна Беновска подлуди " Facebook " с новата си фотография.

Тя нееднократно е впечатлявала феновете със стила си, само че този път безусловно пощури мрежата като се пусна със свръхкъса пола и черен чорапогащник, завършващ с червени ботушки.



 

Ето какво написа Беновска във " Фокус "

Преди Великден в Българи се случиха  две, в действителност, исторически събития в най-новата ни 28-годишна история.  

Първо: българският министър-председател Борисов дефинитивно извоюва правото на България да е територия на разбирателството сред Европейски Съюз и Турция като събра ръцете на президента на Турция Ердоган, на президента на Европейски Съюз Туск, на министър-председателя на Европейски Съюз Юнкер и своята в едно.  

Второ: България прояви самочувствие да избере политически прагматичната  и мечтана от множеството българи позиция в спора „ Скрипал “ сред Англия,част от Европейски Съюз и други страни, и Русия и реши да не пречупва българо-руските връзки до момента в който не се получат безспорни доказателства за виновност на Русия в опита за отравяне с „ Новичок “.   И до момента в който президентът Радев продължава да капризничи, че не е зачетен, само че и продължава  да не декларира ясна своя позиция за връзките България - Турция и за връзките България –Русия, а председателката на Българска социалистическа партия Нинова продължава да сънува властта и да подлага на критика външната и вътрешната политика на Борисов, само че да не декларира ясно визията на Българска социалистическа партия или пък се пробва да яха, както яхна черна кобила, позицията на Борисов за Русия, рожденикът, почетен ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган получи иносказателен подарък - древен съд с надпис със златни букви, с притчата „ И това ще мине “.   Притчата е къса, само че ясна, за оня който умее да мисли и усеща: „ Един ден султан Махмут повикал своите везири и им заповядал да му изработят подобен пръстен, че когато го огледа, в случай че е печален - да се усмихне,а  ако е благополучен. да се натъжи. Везирите му пратили хабер по всички краища на империята. И се явили с пръстен пред султан Махмут. Щом го зърнал, той възкликнал: „ Ето това е, което търсех! ”На пръстена било изписано: „ И това ще мине, дребосъче! ”   А за ролята на Движение за права и свободи в България, Доган за следващ път  акцентира, че партията е поръчител за сигурността,но и добави,каквото и да значи това: „ По природа съм миролюбив човек, само че в случай че някой ми посегне, ще отвърна. “ И поискал: „ Радвайте се на живота, изживейте си го! “.  

Г-н Борисов, господин Радев,г-н Доган –„ И това ли ще мине “? Какво следва? Аз съм Беновска. И запитвам.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР