Ема Радукану се превърна в навярно най-голямата тенис сензация през

...
Ема Радукану се превърна в навярно най-голямата тенис сензация през
Коментари Харесай

Звездна помощ за Радукану: Най-добрият английски футболист се превръща в неин ментор

Ема Радукану се трансформира в вероятно най-голямата тенис сензация през сезон 2021-а, откакто, едвам 18-годишна, британката извървя целия път от квалификациите до купата на US Open, освен това без да загуби сет в хода на рейда си. От този миг насам обаче представянето на тийнейджърката е под всякаква рецензия и тя като се изключи че се провали при отбраната на трофея си в Ню Йорк, отпадайки още на старта, то представителката на новото потомство се свлече от международния топ 10 до 75-ата позиция в класацията на WTA.

Именно слабата ѝ форма в месеците след триумфа на Откритото състезание на Съединени американски щати по всяка възможност е предиздвикало Ема да се обърне за помощ за справяне с проблемите в спорта към някого от именитите ѝ сънародници. Радукану през юни в коментар за WTA показа, че тъкмо подобен вид човек за нея е нападателят на Тотнъм и капитан на националния тим по футбол на Англия - 29-годишният Хари Кейн. Стрелецът на " трите лъва " наподобява като чудесно въплъщение за сложен път в спорта, откакто минава през редица отдавания чартърен в хода на кариерата си, преди да се наложи като един от най-хубавите на позицията си на Острова и в света, печелейки трикратно наградата за голмайстор във Висшата лига на Англия.

Подсказката, че Кейн играе ролята на наставник за британката, пристигна след тези думи на Ема - " Един от обичаните ми футболисти евентуално е Хари Кейн, тъй като той е капитан на Англия и е отличен модел за подражателство. Той е страховит експерт и подхожда със забележителен почит към всичко, с което се захване. Определено мисля, че има какво да науча от него. ". За капитана на Англия, при предстоящ крах в подобрението на представянето на тийнейджърката, въпреки всичко остава утехата, че Радукану към този момент усеща себе си като фенка на Тотнъм и от време на време тренира с екип на " шпорите ".

Източник: The Athletic

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР