Елтън Джон обяви в сряда, че от септември започва тригодишно

...
Елтън Джон обяви в сряда, че от септември започва тригодишно
Коментари Харесай

Елтън Джон обяви, че тръгва на 3-годишно прощално световно турне

Елтън Джон разгласи в сряда, че от септември стартира тригодишно прощално международно турне, след което ще спре да пътува и ще се отдаде на фамилния живот.

Обиколката ще стартира от Съединени американски щати и ще продължи до 2021 година, след което ще настъпи краят на траялите над 50 години изяви по международните подиуми. Приоритетите ми се трансформираха откакто със брачна половинка ми Дейвид Фърниш станахме родители на две деца, съобщи той, представен от " Ройтерс ".

" Толкова ги обичам! Не желая да ми липсват и не желая да им липсвам. Напътувах се ", добави 70-годишната английска звезда.

" Ще бъде ужасно да мога да благодаря на хората ", добави той за международното си турне Farewell Yellow Brick Road. " Това е добър метод да си тръгнеш с тропот. Не съм от тези, дето тихомълком ще се изнижат ".

Сър Елтън Джон отхвърли през днешния ден спекулациите на английските таблоиди, че се отдръпва поради влошено здраве. Но той подсети, че пътува за концерти от 17-годишеk и " физически не мога повече, желая повече да съм си вкъщи с децата ми ".

След дългогодишна връзка Джон и Фърниш подписаха брак през 2014 година и отглеждат синовете си Закари (на 7 години) и Илайджа (на 5), родени от така наречен сурогатна майка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР