Елпром Троян ще се представи на специализирания технологичен панаир в

...
Елпром Троян ще се представи на специализирания технологичен панаир в
Коментари Харесай

Елпром Троян на изложение в Хановер

Елпром Троян ще се показа на профилирания софтуерен панаир в Хановер, който се организира под надпис Индустрия 4.0, оповестиха от завода. В края на март представители на компанията се завърнаха от профилирания машиностроителен панаир в Екатеринбург – Русия с невероятни достижения и триумфи.

Такива се чакат и от присъединяване в Хановер. Именно Германия и нейното държавното управление са главните мотори в четвъртата индустриална гражданска война, към която се причислява и Елпром Троян с голям брой награди и оценки.

Това е и мотива екипът на компанията да е извънредно горделив от високата оценка и премията на Германската Икономика за “Иновации ” – 2017 година, както и от Златния Медал за “Иновации ” от есенния Международен Технически Панаир – Пловдив – 2017 година, и останалите награди на предприятието.

Елпром Троян е най-големият производител на електромотори в България и Източна Европа. Заводът е знак и водач в сектора. Това обаче е и голяма отговорност за екипа на предприятието, от което се чака доста. Неслучайно сътрудници и съперници наблюдават от близко работата на компанията, с цел да се срещнат с трендовете в бранша и бъдещото му развиване.

Фирмата основава историята в сектора, осъзнава това и се отнася с цялата отговорност към този факт. Елпром Троян е зародил преди повече от 70 години, неслучайно тъкмо в град Троян, който е е третият електрифициран град в България. Начело на завода застава създателя му господин Марин Стаевски и шепа троянци, които през днешния ден назовават с горделивост пионерите. Елпром Троян е знак на Троян и локалните го одобряват като част от историята на града. Троян е бил и остава знак на машиностроенето точно с помощта на Елпром Троян.

Днес заводът е приет водач в Индустрия 4.0 и това е доказателство за славата на Елпром Троян. Заводът – това са хората, с помощта на които през днешния ден триумфите на компанията са действителност. Това са хората, които трансформираха света вечно, това са всички елпромци, както се назовават гордо работилите в предприятието в Троян.

Днес Елпром Троян е водещв сектора, а самият притежател на предприятието Младен Мондешки влага доста време в това да преструктурира завода, с цел да направи следващия скок в бъдещето чрез иноваторския отдел и кибер инженерите. По този метод Елпром Троян дава отговор на възходящите и все по-високи условия на клиентите. Фирмата е измежду визионерите в сектора и по тази причина би трябвало постоянно да е най-малко 10 години напред в софтуерната и научно- развойната активност. Това е бил Елпром Троян и по този начин ще бъде, разясняват от завода.

Няма троянец, който да не е обвързван по някакъв метод с завода. Предприятието постоянно е вървяло един до друг със международните водачи в сектора и това го подрежда на челно място в промишлеността. Компанията постоянно е пособия ище продължава да дава рамо на сътрудниците в бранша, като приема това за своя задача и обвързване. Елпром Троян се стреми да затвърди лидерските си позиции с участия на интернационалните профилирани изложби, показвайки новаторските разработки на завода. А представянето на компанията е постоянно високо оценено.

Източник Труд
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР