елиминира градския си съперник с 2:1 от турнира за Купата

...
елиминира градския си съперник с 2:1 от турнира за Купата
Коментари Харесай

Бетис спечели доиграването със Севиля и е на 1/4-финал за Купата на краля

отстрани градския си противник с 2:1 от шампионата за Купата на краля на Испания. В доиграването от осминафиналния конфликт сред двата отбора воденият от Мануел Пелегрини отбор съумя да излъже тима на Юлен Лопетеги и след гол на надви над съперника си. Двубоят стартира през вчерашния ден, само че при резултат 1:1 бе преустановен в 39-ата минута, откакто почитател хвърли от трибуните кол на терена, който удари по главата от Севиля. Преди този случай Папу Гомес бе дал задатък на Севиля в резултата в 35-ата минута с удар от дъгата на наказателното поле, само че 4 минути по-късно Набил изравни с удар непосредствено от корнер.
 Прекратиха дербито на Севиля поради хвърлен кол от трибуните Прекратиха дербито на Севиля поради хвърлен кол от трибуните
По-рано през днешния ден от излязоха с публична декларация, че не са съгласни с решението срещата да бъде доиграна през днешния ден, само че прибавиха, че ще се съобразят с него и ще излязат на терена. Доиграването стартира в 17,00 часа българско време от 39-ата минута, само че без аудитория.

ℹ️ express our absolute disagreement with the decision to continue the match today, but we will comply with it.
— Sevilla FC (@SevillaFC_ENG)
В 73-ата минута изведе в добра позиция отдясно на вратата на. Каналес стреля, стражът евентуално можеше да се намеси по-добре и топката се оплете в мрежата - 2:1 за.

Гостите имаха своите благоприятни условия да вкарат мача най-малко в продължения, само че не съумяха да предотвратят провалянето си. В 81-ата минута първо направи сериозен пропуск пред врататан а. В 88-ата минута пък младият централен бранител на Севиля Жул Кунде бе доста покрай гол за 2:2. След центриране от фал французинът стреля с глава, само че топката срещна напречната греда и Бетис оцеля в тази обстановка, а в дребното оставащо до края време играчите на Пелегрини опазиха нежната си преднина.
 Серхио Каналес
Така е петият тим, обезпечил си място на 1/4-финалите. По-рано през днешния ден това стори и, а през вчерашния ден осминафиналите преодоляха още три елитни отбора -, и.

Стопкадър: marca.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР