Елена Рибакина разочарова зрителите по трибуните в Санкт Петербург, тъй

...
Елена Рибакина разочарова зрителите по трибуните в Санкт Петербург, тъй
Коментари Харесай

Санкт Петербург: Отличен старт за Рибакина , Контавейт с място в трети кръг

Елена Рибакина разочарова феновете по трибуните в Санкт Петербург, защото в профил една от локалните любимки - Варвара Грачева, по-рано денем. В първия от програмата мач Рибакина се поздрави с безапелационна победа, станала факт след едвам 57 минути игра и резултат от 6:2 6:1. Без никакви съмнения международната номер 12 продължи към идващия стадий от WTA събитието, където ще си оспорва място измежду четвъртфиналистките с Тереза Мартинцова.

Рибакина проби още в първия гейм на дуела. Световната номер 12 продължи да се пази чудесно, до момента в който броят на решките от ракетата на Грачева нарастваше непрекъснато и рускинята от ден на ден губеше убеденост в себе си. Не след дълго Рибакина още веднъж отмъкна съперниковия начален удар за 4:1 и скоро имаше преднина в сетовете.

Втората част протече още по-безметежно за Рибакина. Грачева съумя да завоюва първия си сервис гейм и за първи път от началото на срещата притежаваше преднина в резултата - 1:0, но оттова насетне последва безспорна доминация от страна на казахстанката. Тя реализира серия от шест поредни гейма и скоро се поздрави с крайната победа.

В друга среща от деня Анет Контавейт удължи победната си серия на съветска територия с победа. Контавейт застана на пътя на Сорана Кърстя, като надви над своята съперничка в поредни сетове - 6:4 7:5, с цел да се класира измежду последните осем състезателки в конкуренцията. Макар триумфът й да не настъпи по никакъв начин елементарно, международната номер девет показва хъс в основните моменти и в последна сметка съумя да се опълчи.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР