Елена от Ергенът ще се окаже скрита лимонка, но в

...
Елена от Ергенът ще се окаже скрита лимонка, но в
Коментари Харесай

Елена от Ергенът е участвала в хитов български сериал

Елена от " Ергенът " ще се окаже скрита лимонка, само че в интернет нищо не остава прикрито. Бдителни потребитеки не спят, а ровят и търсят фотоси, клипове и информация за новите риалити героини в " Ергенът ".

След като някои заподозряха, че Габи Бланко била платена компаньонка, което тя изрично отхвърли, в този момент се оказва, че Елена имала малко присъединяване в един от най-хитовите български сериали - " Под прикритие ".

В Instagram се появи кадър от сцена, в която Елена е взела участие с дребна роля. Видно е, че мацката е облечена семпло, прическата е друга (вероятно перука), а и е с няколко килца от горната страна, в случай че съдим единствено от фотото.

Иначе Елена наподобява изцяло подготвена за край, а и тя е първата, която получи безценен подарък след срещата си с Евгени Генчев. Всички са на мнение, че на край ще забележим Валерия и Айлин, само че на този стадий не може да се твърди нищо повече. Името на Елена също бе измежду спряганите финалистки, дружно с това на Джия и Ирина Карабаджак, написа vbox.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР