Елен Колева си направи цяла фотосесия, за да покаже, че

...
Елен Колева си направи цяла фотосесия, за да покаже, че
Коментари Харесай

Потрес: Елен Колева се хвали, че смени визията, но май доволната е само тя!

Елен Колева си направи цяла фотосесия, с цел да покаже, че е трансформирала визията си. По-точно е сменила прическата, само че знаем, че тя е в положение да промени цялостното ни лъчение и лицето радикално. Е, Елен явно е удовлетворена, тъй като на няколко пъти подчертава, че това била новата й фризура.



Май обаче единствено тя остана удовлетворена от видяното в огледалото, тъй като болшинството консуматори реагираха по метод, който надали ще й се понрави. Казано накратко - по никакъв начин не я харесаха.

Сами виждате, че новата коса на Елен скрива челото й и някак затваря цялото й лице. Да, на някои дами това им отива доста, само че не и на нея. А изключително фотографията й отстрани е потресаваща, защото на нея се откроява единствено един нос.

" Досега не бях забелязал, само че с тая коса ти виждам носа като че ли за първи път. Че той доста немалък бе, Ленче! Я да вземеш да си върнеш отново остарелия тип, а и да се снимаш единствено в анфас ", закача я консуматор в нета, само че нека тя да не е попаднала на мнението му.

Според осведомени, смяната в косата на Елен приказва, че има потребност от цялостна смяна и в живота си. А за какво не и мъж най-накрая?! От много години не е случвала на подобен...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР