Елен Колева призна пред Мариян Станков-Мон Дьо, че преди време

...
Елен Колева призна пред Мариян Станков-Мон Дьо, че преди време
Коментари Харесай

Сашо Майонезата или Калин Терзийски е шамарил Елен Колева?

Елен Колева призна пред Мариян Станков-Мон Дьо, че преди време е била унизена физически и душевен от прочут мъж. Тя обаче не пожела да назове насилника, обяснявайки, че това са минали работи. Зрителите допуснаха, че става въпрос за бизнесмена Александър Найденов, получил прозвището Сашо Майонезата, или за писателя Калин Терзийски. Повечето допускат, че първият е тормозил някогашната си по време на връзката им. Актрисата, която безапелационно влезе в българското кино с " Шивачки ", само че след това кариерата й забуксува, изля още откровения за сложните моменти в живота и в общуването с мъжете.

„ Любовите ми бяха извънредно трагични, тежки, разтърсващи, пречистващи и трансформиращи. Нито един от мъжете не остана до мен. Те не бяха мъже за дълъг път. Случвало ми се е доста пъти да се усещам самотна във връзките си. Но с помощта на всичко това станах много мощна. ”, показа Колева. И посочи, че по пътя е изгубила освен доста хора, само че и мястото в специалността си. „ Когато трябваше да предпочитам, се отхвърлих от кариерата, с цел да избегна ревността на индивида до мен. Никога не бих повторила същата неточност “, разяснява Колева, която сега е сама.

„ Елен Колева беше идеалният артикул – мъже, кавги, мъжемелачка. Сега обаче жълтата преса издъхва. Уважавам своите врагове, тъй като те се оказаха мои учители. Няма кой да ме спре и пречупи ”, добави актрисата в студиото на Мон Дьо в Нова телевизия.

„ За мен вратите на киното се затвориха прекомерно рано. В тази специалност има доста злоба, просто станах бодил в очите на избрани хора. Един от учителите ми, с който имах връзка, се погрижи за това ”, хвърли скандалната въдица Елен Колева. Тя изгря при Мон Дьо в грациозен костюм в синьо като очите й и с блестяща кожа, за която се грижи Христина „ Тинта “ Панчева.     
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР