Елен Колева е на почти 40-годишна възраст, а се държи

...
Елен Колева е на почти 40-годишна възраст, а се държи
Коментари Харесай

Елен Колева пак развращава младото поколение! Ще направи 40, а все още се държи като обикновена уличница


Елен Колева е на съвсем 40-годишна възраст, а се държи като разгонена ученичка. През месец март следващата година актрисата ще закове своя четвърти празник, само че към момента не демонстрира с нищо, че е зряла жена.

На нейните години множеството дами към този момент гледат семейство, имат деца, въртят домакинство, а тя просто си смъква облеклата и се дупи пред камерата.

Именно това направи за последно. Колева качи фотография, на която е с тил към обектива и е чисто гола. Задницата й е напълно гола, с което явно се надява да възбуди мъжете.

Освен това Елен е гушнала Мечо Пух, като че ли е някаква ученичка на 15 година Цялото й държание е доста детско, с което демонстрира боязън от остаряването, защото след към месец ще навърши 39 година и ще подкара 40-тата.

Актрисата прикова вниманието и с нещо друго в последните часове. Тя разгласява видео, в което плаче за жертвите в Турция. Противно на упованията, това нейно видео събра доста рецензии.

Мнозина я упрекват, че в никакъв случай не е пускала видео за жертви в България, а за Турция може. Други пък я подлагат на критика, че се прави на добра в мрежата, а в действителност като човек е надменна, а като жена е уличница.

Истината е, че едва ли някой мъж ще си вземе такава жена за семейство. Жена, която се държи безпределно детско. Жена, която си демонстрира голата задна част пред целия свят. Това не може да бъде жена, с която можеш да имаш пълноценно семейство.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР