Електронната система за прием на деца в общинските детски градини

...
Електронната система за прием на деца в общинските детски градини
Коментари Харесай

Ясни са датите за прием в детски градини и на първокласници във Варна

Електронната система за банкет на деца в общинските детски градини и в градини с яслени групи ще бъде отворена за регистрация на заявки от 15 до 31 май, оповестиха от дирекция „ Образование и юношески действия “ към Община Варна.

Графиците на дейностите за образователната 2023/2024г. са оповестени и родителите могат да видят периодите за подаване на заявки, както и датите на класиране и записване на признатите деца.

Електронната система за банкет в първи клас в общинските учебни заведения във Варна ще бъде налична за регистрация на заявки в 10 ч. на 17 май до 26 май. Първото класиране ще бъде обявенона 31 май.

На електронната платформа в обособените рубрики е оповестена нужната на родителите информация, а на началната страница в рубриката „ Често задавани въпроси “ има уточняващи отговори. Повече информация може да бъде открита.

Електронната система за банкет в подготвителните групи в учебните заведения също ще бъде отворена за регистрация на заявките от 17.05.2023 до 26.05.2023 година Повече информация може да бъде открита тук: https://dg.uslugi.io/pg
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР