Електронната поща на Министерство на здравеопазването и по-специално на министъра

...
Електронната поща на Министерство на здравеопазването и по-специално на министъра
Коментари Харесай

Писма на деца затрупаха здравния министър, молят го за грипна ваканция

Електронната поща на Министерство на здравеопазването и по-специално на министъра Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко... към профила е безусловно залята с писма на възпитаници, които молят за грипна почивка, описа в репортаж Нова телевизия.

От седмица пощата на Ананиев е затрупана с нетрационни писма с адресант – възпитаници от цялата страна.

Медийният консултант на министъра Мария Иванов показа пред Нова телевизия, че децата са на възраст сред 12 и 16 години и са доста изобретателни. Децата приканват министерството да разгласи грипна почивка, защото в противоположен случай те ще са „ нещастни”.

"Докато децата софийски кашлят и кихат, страхливо плачат и обезверено питат: за какво няма грипна малко отмора, кърпичките свършиха, бършем се с завивка, главите ни пулсират в темп рисков, и почивка, в случай че няма, резултатът е явен... ", гласи едно от писмата.

„ Не съм се сблъсквала с сходни случаи, само че съм прелестно изненадана”, сподели Мария Иванова.

„ Определено ни изненада фотографията на момиче, което се е снимало по какъв начин плаче и изпод е написала „ децата плачат за грипна ваканция”, това беше изобретателно”, дава образец Иванова.

Други, които желаят дълга отмора, не залагат на страст, а на аргументи…

„ Грипът на всички места е еднакъв. София и Софийска област са в непосредствена непосредственост, което усилва възможностите от заболяване. Не е подходящо, да делите децата”, написа в едно от писмата.

Други подрастващи заплашват управляващите, че вървят заболели на учебно заведение и отговорността за следствията ще е на Министерството на здравеопазването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР