Електронна игра тетрис е получил Владимир Пелов, преди да избяга.

...
Електронна игра тетрис е получил Владимир Пелов, преди да избяга.
Коментари Харесай

Цачева: Избягалият Пелов получил тетрис в пратка, но няма как оръжието да е било в нея

Електронна игра тетрис е получил Владимир Пелов, преди да избяга. Влязъл е в помещението въоръжен, няма по какъв начин оръжието да е било в пратката, пратките се ревизират.

Това сподели правосъдният министър Цецка Цачева по бТВ. Тя изгледала през вчерашния ден записите от пандиза.

" Първата ми реакция беше на яд по какъв начин е допустимо това да се случи - в границите на 2 минути от един от най-добре охраняваните затвори измежду бял ден да избягат пандизчии ", сподели Цачева.
Как в затвор се прави въоръжено бягство, по какъв начин е импортирано оръжието, изреди тя част от будещите отвращение въпроси. Двамата рецидивисти бегълци са наказвани неведнъж за използването на мобилни телефони в пандиза.

Пост №1 - външният, който е единственият въоръжен пост, ги пресреща, само че те го повалят, по-късно служителят преценя, че отвън пандиза е рисково да стреля по улицата, където минават хора и коли, изясни Цачева.

" Във всеки миг, в който министър-председателят господин Борисов ми изиска оставката, аз ще я дам. Но министърът на правораздаването има обвързване общо управление и надзор. Ако считате, че оставката на един министър, на втори министър би решил въпроса, това би било доста леко решение. Иначе най-лесното за мен е да си подам оставката ", изреди Цачева.

Тя подсети от какъв брой дълги години са проблемите в системата. Проблемът не е единствено в средствата, само че и поради организацията и неналичието на човешки капацитет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР