Електрохолд Продажби“ започва да предлага нов тарифен план за бизнес

...
Електрохолд Продажби“ започва да предлага нов тарифен план за бизнес
Коментари Харесай

„Електрохолд“ предлага нов продукт на свободния пазар на ток

„ Електрохолд Продажби “ стартира да предлага нов тарифен проект за бизнес клиенти на свободния пазар на електрическа енергия. Продуктът е част от дълготрайната тактика на компанията да развива новаторски решения с добавена стойност за клиентите.

Вместо общоприетата комерсиална надбавка, той включва надбавка от единствено 9.90 лева./мВтч за първите 3, 6 или 12 месеца според от периода на контракта, и цената на електрическата енергия на Българската самостоятелна енергийна борса. Предложението е уместно за бизнес клиенти от цялата страна, които желаят да сключат нов контракт или да възобновят изтичащ или изминал контракт на свободния пазар.

„ Електрохолд Продажби “ е един от най-големите лицензирани търговци на електрическа енергия с над 18-годишен опит на пазара. Компанията обезпечава непоклатимост и дълготрайна сигурност на доставките на електрическа енергия, употребявайки техническия си, финансов и експертен запас.

„ Електрохолд Продажби “ разполага с търговски представители в цялата страна, над 30 търговски центъра и денонощна телефонна линия за връзка.

Информация за новия артикул може да се откри на уеб страницата на Електрохолд Продажби, в секция Кампании, на телефон 0700 10 010, по имейл на [email protected] или в търговски център на сдружението.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР