Електрически велосипеди вече ще могат да се наемат в Бургас.

...
Електрически велосипеди вече ще могат да се наемат в Бургас.
Коментари Харесай

В Бургас пуснаха и електрически велосипеди под наем

Електрически колела към този момент ще могат да се наемат в Бургас. Нововъведението надгражда съществуващата система за отдаване на публични колела. Към днешна дата общината разполага с над 100 велосипеда, които рентва за поданици и посетители на града, и повече от 200 колонки за паркиране. В  момента електроколелата са седем на брой. Дали да станат повече ще се реши следващата година, когато се проучват статистиките за тяхното потребление и мнението на клиентите.
От през днешния ден нататък можете да наемете и да оставите електрически велосипед на следните вело станции: Морска гара, Автогара Юг, Капани, КЦ " Морско казино ", а след няколко дни и при Пантеона в Морската градина. На изброените места има общо 15 колонки за паркиране, които са разнообразни от останалите по цвят- те са зелени, а не сини. Различават се и и по механизма за заключване, написа ДАРИК.

Електрически велосипед можете да наемете против 2 лв. на час, към този момент само с абонаментна карта. Опцията посредством есемес към момента не е задействана.
Преди да се качите върху новия модел, наложително изчетете инструкциите върху самото колело и колонката. Редно е да се знае, че това не е мотопед, а електрически велосипед. Няма по какъв начин да се придвижвате с него, в случай че въобще не въртите педалите. С спомагателната сила, която обезпечава, обаче, можете да стигнете до задачата си с минимална приложимост на лични физически старания.

На няколко места в града има също по този начин пунктове, заредени с всичко належащо, с цел да извършиш малък ремонт или да заредиш гратис с въздух гумите на своя велосипед.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР