Електрически автомобили, доставяни от официалната дилърска мрежа в страната, вече

...
Електрически автомобили, доставяни от официалната дилърска мрежа в страната, вече
Коментари Харесай

Преференциални условия за лизинг на електромобили от ОББ Интерлийз

Електрически коли, доставяни от формалната дилърска мрежа в страната, към този момент могат да бъдат финансирани на финансов или действен лизинг от ОББ Интерлийз
ОББ Интерлийз, част от белгийската финансова група KBC,вече предлага финансиране на електрически коли под името „ Зелена линия “. Компанията стартира новия тип лизинг в осъществяване на упоритостта на финансовата групада доставя безупречни финансови услуги от най-широк набор за клиентите, като в същото време търси устойчиви способи за работа и живот.

Предимствата на „ Зелената линия “ включват продължен период на финансиране – до 72 месеца, опция за финансиране без първична вноска, преференциални лихвени условия, бърза процедура по утвърждение на финансирането и еластичен проект за погасяване с остатъчна стойност в края на лизинговия период.

Чрез новата „ Зелена линия “ клиентите могат да се възползват от преференциални цени за закупуване на карта за пътна помощ, която покрива и репатриране на автомобил при положение на отпаднал заряд на батерията и опция за наем на стандартен автомобил при нужда. По програмата се предлага и опция за обезпечаване на лизинговия автомобил, обезпечено от ДЗИ.

„ Зелена линия “ е ориентирана към лизингополучатели, както физически, по този начин и юридически лица, като те могат да се възползват от финансиране в лв. или в евро.

„ Чрез предлагането на лизинг за електромобилисе стремим да отговорим на търсенето на нашите клиенти, да понижим нездравословното влияние върху околната среда и да отговорим на обществената и икономическа динамичност с нужната резистентност и адаптивност. Вярваме, че електрическите коли са по-екологични,  тихи са и понижават шумовото замърсяване в градовете. В дълготраен проект са стопански по-изгодни, в съпоставяне със закупуването на коли с дизелов или бензинов мотор. “, разяснява Рудолф Кипта, основен изпълнителен шеф на ОББ Интерлийз.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР