Електрическа полицейска кола с марка Tesla изтощи батерията си във

...
Електрическа полицейска кола с марка Tesla изтощи батерията си във
Коментари Харесай

Полицейска кола Tesla остана без батерия по време на преследване

Електрическа полицейска кола с марка Tesla изтощи батерията си във допустимо най-лошия миг – по време на гонене на извършител.

Остава неразбираемо за какво Tesla Model 2 85 от 2014 година не е била изцяло заредена и е спряла в толкоз несъответствуващ миг, показва представител на полицията във Фремонт, Калифорния, където се разиграва случката. 

„ Случва се понякога, изключително когато служител на реда се върне в участика, с цел да написа отчет и не излиза назад на улицата ”, показва представителят пред CNN. 

Полицейската Tesla е преследвала обвинен, издирван по отношение на закононарушение, извръшено в Санта Клара.

След като разпознал номера на колата, полицейски чиновник се опитал да спре придвижването, само че обвиненият съумял да се измъкне и да потегли с висока скорост.

„ Току-що осъзнах, че ми остава батерия за шест благи, тъй че мога да го изгубя след секунди ”, споделил служителят на реда, управлявал колата, по радиостанцията.

Друг полицейски екип, който карал след него за поддръжка, поел преследването в свои ръце, като на помощ се притекла и патрулна кола на Пътна полиция. Преследването било прекратено след 10 минути поради заплаха от метода, по който кара обвиненият.

На по-късен стадий колата била открита зарязана в Сан Хосе.

Полицията във Фремонт показва, че към момента се намира в границите на 6-месечната пилотна стратегия за тестване на коли с марка Tesla.

„ Нямаме написани правила за зареждане, само че като цяло се чака колата да бъде най-малко на половина заредена при започване на промяната, какъвто е бил казусът и с тази кола ”, споделя представителят на полицията

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР