Електрическа костенурка Абонирайте се за Капитал Четете неограничено и подкрепяте

...
Електрическа костенурка Абонирайте се за Капитал Четете неограничено и подкрепяте
Коментари Харесай

Какво друго по света: няколко любопитни идеи

Електрическа " костенурка "

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Компанията Volkswagen разгласи, че е създала специфичен " пакет за конвертиране ", който трансформира именития й модел " Костенурка " в електрически автомобил. " Електрическият вид на " Костенурката " комбинира чара на нашата класическа кола с подвижността на бъдещето ", разяснява по този мотив Томас Шмал, член на борда на шефовете на автомобилния тръст.

Захранващата система, която ще бъде инсталирана на автомобила, се състои от 14 модула, всеки от които има потенциал от 2.6 киловатчаса. Така общият потенциал на литиево-йонните акумулатори на конвертираната " Костенурка " доближава 36.8 киловатчаса, задоволителни за към 200 км пробег. Благодарение на новите технологии, интегрирани в него, електрическият автомобил ще може да си обезпечава до 150 км пробег единствено с към час презареждане, настояват от Volkswagen. е- " Костенурката " ще може да подвига до 150 км/ч. Тя ще набира скорост от 80 км/ч за осем секунди.



Конвертирането ще се прави от компанията eClassics, която извънредно си партнира с Volkswagen. Предвижда се в близко бъдеще компанията да стартира да трансформира в електрически автомобили и други типичен транспортни средства, като да вземем за пример VW Bus и Porsche 356.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР