Eлдор Шомуродов много полезно се вписва в Рома не само

...
Eлдор Шомуродов много полезно се вписва в Рома не само
Коментари Харесай

Футболист на Рома помогна да намерят изчезнало дете

Eлдор Шомуродов доста потребно се вписва в Рома освен на терена (гол в дебютния мач в Лигата на Конференциите, асистенция в първия кръг на Серия А), само че и отвън него.

Съобщението за трансфер на узбекския нападател оказа помощ да се откри момиче от Полша. Факт е, че от 2019 година " вълците " от Рим съпровождат видеоклиповете за трансфер със фотоси на изчезнали деца от цялостен ​​свят, с цел да привлекат повече внимание към тях. Клубът оставя контакти на благотворителни организации, с които може да се свърже, в случай че някой от изчезналите е бил разпознат.

Идеята работи: Римляните към този момент помогнаха за намирането на 12 деца от Англия, Италия, Гърция, Белгия, Кения, а в този момент и Полша.

Елдор е благополучен: „ Трудно е да се изясни насладата, която по някакъв метод допринесеш за откриването на едно дете и вследствие на това да облекчиш терзанията за фамилията. Горд съм, че съм част от клуб, който употребява известността на футбола по този метод. "

„ Това е акция, която всички ние от ромите поддържаме с възторг. Клубът се гордее, че е оказал помощ да се намерят 12 деца “, споделя Макс ван ден Дул, шеф маркетинг на клуба. " Но, несъмнено, същинската заслуга е на организациите, с които работим, които изпълват сърцата ни с наслада, когато ни кажат, че е открито изгубено дете. "

Проста скица. Важен резултат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР