Елбетица победи в битката за привилегия и остава в рая,

...
Елбетица победи в битката за привилегия и остава в рая,
Коментари Харесай

Шест борбени жени са първите дуелисти във Фермата 9

Елбетица победи в борбата за привилегия и остава в парадайса, Канатица продължава да се мъчи в пъкъла

Шест мощни, борбени и красиви дами ще излязат на Арената в първия екипен елиминационен двубой за новия сезон на Фермата 9. От Елбетица това са актрисата Присияна Люцканова, фитнес треньорът Ния Селиктар и софтуерният инженер Моника Пепеланова, а от Канатица - писателката Цветина Иванова, певицата Неделина Цанева и учителката Теодора Тръндева. В понеделник им предстоят пет тежки борби за устойчивост, баланс и експедитивност, които ще ги оставят без мирис. Съперничките ще би трябвало да покажат освен отлична физическа подготовка, само че и солидни познания на въпросите от Алманаха. 

 



За пръв път в историята на Фермата елиминационните дуели ще са отборни, не самостоятелни, а динамичността и напрежението ще бъдат шест пъти по-големи. В средата на седмицата ще излиза наяве дали на Арената ще се явяват дами, мъже или смесени тимове. Всяка победа ще бъде награждавана с пендари. Тимът, чието сандъче се окаже по-пълно в края на сезона, ще получи преимущество преди финала.

 



В деветия сезон има още една изненада - методът, по който участниците ще напущат стопанството. След елиминационния двубой падналият тим ще гласоподава кой от тримата дуелисти да си тръгне вечно от Фермата. Церемонията ще бъде тежка и прочувствена, и ще разкрие характери и тактики.

В първата седмица от предаването участниците демонстрираха, че към този момент мислят и работят екипно, а не самостоятелно. Двата отбора влязоха с сила и синхрон в борбата за привилегия, която трябваше да дефинира кой ще живее в парадайса на положителните битови условия и кой ще населява пъкъла през идната седмица. Състезателите от всеки тим трябваше да се придвижат върху варели, да минат по дървено трасе, да стрелят по цел, да изпълнят кофи с вода и да ги изсипят в басейн, в който лежи представител на конкуретнтия отбор. Целта им беше да вдигнат равнището на водата допустимо най-бързо, тя да залее участника и той да постави завършек на играта. Земеделецът Георги Георгиев от Елбетица обаче изсипа течността върху някогашния футболист Костадин Велков от Канатица по метод, който мъчно може да бъде разказан като спортсменски. За наказване към времето на тима му бяха добавени още 30 секунди. Въпреки глобата Елбетица завоюва борбата и тимът ще продължи да живее в съвършени условия.

 



 



Спокойствието в парадайса обаче е единствено видимо. Режисьорът Станислав Дойнов към този момент не крие своята злост към съотборника си, артиста Петър Петров, който еднолично го в профил от борбата за привилегия. „ Аз имам спортен дух и не желая да виждам в профил! Обичам да влизам в борби и мога ужасно доста неща, само че Петър ме подценява и внушава, че няма потребност от мен “, изясни той. Актьорът си сътвори и още един съперник в лицето на дизайнера Сергей Панайотов, който се конкурира с него в дърводелските задания.

 



създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР