Ексцентричният нападател на ЛА Галакси - Златан Ибрахимович защити бившия

...
Ексцентричният нападател на ЛА Галакси - Златан Ибрахимович защити бившия
Коментари Харесай

Ибра: Моуриньо не трябва да се променя

Ексцентричният нападател на ЛА Галакси - Златан Ибрахимович отбрани някогашния си управител - Жозе Моуриньо. Според него рецензиите по адрес на португалския треньор на Манчестър Юнайтед са мощно увеличени.

" Всички подлагат на критика Моуриньо, само че аз не мисля, че това е поради резултатите, а поради неговия темперамент, поради метода, по който прави нещата. Изпадал съм до известна степен в сходна обстановка. Ние сме самоуверени, имаме вяра в нещата, които вършим, споделяме избрани неща. Това е нашият метод. Разбира се, че ни упрекват за това. Получаваме повече рецензии, когато нещата не вървят добре, само че когато всичко е наред и ние побеждаваме, удоволствието е по-голямо от това на останалите, които са дипломатични, мислят си, че са съвършени и не желаят неприятности с медиите, които в никакъв случай не ги нападат ".

" Ние обаче не сме такива. Ние имаме вяра в това, което вършим, до самия край. Някои от рецензиите са на личностна основа, други са пресилени, трети са поради това, което си, четвърти са от ревнивост. Моуриньо просто би трябвало да продължава да бъде себе си и да отстоява това, което е, и това, което прави. Аз съм тъкмо същият, който съм бил постоянно. Не съм се променял поради никого ".

" Жозе прави работата си толкоз добре, колкото му разрешава тимът. Няма треньор, който да прави чудеса. Разбира се, резултатите приказват сами за себе си. Те сега не са най-хубавите. Това обаче е част от развиването на сезона. В Премиър лийг не е елементарно и в случай че някой знае по какъв начин се печели там, това е той. Както самият Моуриньо сподели, той има повече трофеи, в сравнение с всички други мениджъри са спечелили общо ", съобщи Ибрахимович.

 Магнатите, които пожелаха Манчестър Юнайтед
Магнатите, които пожелаха Манчестър Юнайтед

През годините няколко предложения бяха отхвърлени
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР