Ексцентричният бизнесмен шоумен Митьо Пищова се възстановява от коронавирус в

...
Ексцентричният бизнесмен шоумен Митьо Пищова се възстановява от коронавирус в
Коментари Харесай

След Ковид: Две моделки лекуват Митьо Пищова в джакузито

Ексцентричният предприемач шоумен Митьо Пищова се възвръща от ковид в джакузито на дома си в Арбанаси компанията на две дами. Това описа самият той пред  „ Телеграф “.

„ Хващаш ме в малко неуместен миг. Преди няколко дни се върнах от Банско където бях на отмора. Възстановявам се от новия вирус – омикрон. Пих антибиотици, пробиотици, хапчета парацетамол и в този момент към този момент съм добре. Втори път ме хваща за две години, но първият път беше доста по-лошо и тежко. Ама в този момент в топлата водата и женските милувки, знаеш ли какъв брой бързо се оправям! “.

Последните години се оказаха много тежки за „ любимеца на народа “. Първо по време на отмора на морето получи тежък инфаркт и лекарите едвам съумяха да го измъкнат. След това пък висока кръвна захар му докара гангрена и щеше да остане без двата си крайници. По време на следващия ваучър падна по стръмно стълбище и се потроши. През 2020 година изкара тежък ковид, а след вируса, по време на конкурс за манекенки, получил мощен кръвоизлив от дебелото черво.

След всички животозастрашаващи премеждия обаче, Митьо Пищова не е изгубил възприятието си за комизъм. Заради тежкото си здравословно положение по съвет на лекарите му се наложило да смъкна над 80 кг. Заменя обичаните си мръвки с доста салати, зеленчуци,  плодове и фрешове. Твърди, че диетата не се е отразила на половия му  апетит и още продължава да „ пръска дамите и да ги пори като риби “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР