Екстремно преживяване за рожден ден - оказва се това стои

...
Екстремно преживяване за рожден ден - оказва се това стои
Коментари Харесай

Момичето, което кара тротинетка по магистрала Хемус: Имам амбиция да летя с 200 км в час

Екстремно прекарване за рожден ден - става известно това стои зад видеото с момичето, което беше снимано да кара електрическа тротинетка по автомагистрала "Хемус " с висока скорост. Емили Йорданова през днешния ден застана пред камерата на Българска национална телевизия и изясни, че се застъпва за правата на водачите на електрически тротинетки. Тя съобщи, че не за първи път пътува по този метод, а най-високата скорост, която е достигала, е 125 км в час, съобщи Българска национална телевизия.

Емили не се тормози от санкции и сподели, че ще си ги заплати, само че не схваща за какво би трябвало да бъде глобена, откакто съгласно нея съблюдава разпоредбите за придвижване. След като Емили се прочу в обществените мрежи и разказахме за нея в новините от полицията към този момент са я открили.

По неофициална информация е формирана административна кореспонденция. Вчера документално, а през днешния ден пред камера Емили ни описа, че има идея, обвързвана с електрическите тротинетки - счита, че тези с избрана мощ могат да се записват като моторни транспортни средства, с цел да могат да се карат по главната пътна мрежа. Иначе тя и нейният другар употребяват своята тротинетка главно в градска среда, само че считат велоалеите за рисково място за мощните тротинетки.

Летящата Емили - по този начин се показва 21-годишната активистка за правата на ЛГБТИ хората, както и за правата на мощните тротинетки. Каза, че клипчето, което набра голяма известност, е снимано малко след Варна по Автомагистрала "Черно море ". Използвала тротинетката на другар.

"Аз я взех, с цел да я тествам и желаех да опитвам автомагистралата и потеглих да карам и подвигнах оптимално 125 километра в час. Имам упоритост, в случай че се основат нови тротинетки, по тази автомагистрала да хвърча със 150 или с 200 км в час ", съобщи пред Българска национална телевизия Емили Йорданова.

Тя не се впечатлява от отрицателните мнения в обществените мрежи, в които я дефинират като камикадзе на пътя.

"Аз не върша нищо неприятно, тъй като аз не карам като някои пияни водачи или дрогирани. Ако глобата е 50 лв., не се тормозя, ще ги извадя и ще ги дам. Но тук е въпросът за какво би трябвало да ме глобяват като карам по разпоредбите на придвижването ", добави Емили Йорданова.

Тя и нейният другар Тихомир имат електрическа тротинетка от две години. Ходят с нея по надпревари и настояват, че в никакъв случай не са имали катастрофи.

"Това нещо е основано за висока скорост. Ускорението му от 0 до 100 е за седем секунди и се продава свободно в България без да е модифицирано, всеки може да си го закупи. Идеята е, че бъдещето е в електричеството и тези неща от ден на ден ще навлизат ", добави Тихомир Рангелов, другар на Емили.

"Аз постоянно пътувам до Перник по Автомагистрала "Струма ", доста е красиво, доста е занимателно там, хубава инфраструктура и там също развъртвам 120 км в час ", разяснява Емили Йорданова.

Двойката счита, че такива електрически скутери би трябвало да могат да бъдат регистрирани като моторни транспортни средства. Стандартната тротинетка, която може да бъде наета, тежи към 10 кг и подвига най-вече 25 км/ч, а тяхната е по-мощна - с тегло от 65 кг и доближава 130 километра в час.

"Това е електрически скутер, тъй като той подвига над 120 км в час, което значи, че няма по какъв начин това да се кара по велоструктурата ", посочи Емили Йорданова.

"Поне 30 индивида в София познавам, които имат тротинетки, които карат с над 100. Но просто нея снимат, тъй като е по-атрактивна, тъй като е момиче с руса коса и я снимат. Но аз карам повече от нея и мен в никакъв случай не са ме снимали ", добави Тихомир Рангелов, другар на Емили.

Емили и Тихомир считат, че, в случай че съблюдават разпоредбите и рестриктивните мерки, няма от какво да се тормозят.

"Те ми споделят, в случай че паднем, какво ще се случи. Няма никаква разлика къде ще паднеш - с мотор или с тази тротинетка. Еднакво е рухването ", сподели още Тихомир Рангелов.

Емили към този момент е проучила, че върхът на Гинес е за 130 километра в час. Казва, че някой ден ще го усъвършенства.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР