Екстремно ниски температури на въздуха бяха регистрирани в САЩ. До

...
Екстремно ниски температури на въздуха бяха регистрирани в САЩ. До
Коментари Харесай

Като пейзаж от друга планета: Екстремно ниски температури в САЩ

Екстремно ниски температури на въздуха бяха регистрирани в Съединени американски щати. До минус -47 по Целзий паднаха градусите в планината Вашингтон в източния щат Ню Хемпшър. “Най-високата планина в североизтока наподобява като пейзаж от друга планета поради екстрения мраз и мощните ветрове от над 150 км/час “, разяснява „ Вашингтон поуст “. 
Прочетете още
Метеоролозите разясниха по-рано, че действителната температура на планината Вашингтон ще доближи към 45 градуса под нулата, само че поради поривите напразно те ще се усещат като още по-ниски - рядко следени на Земята.

Марсоходът „ Кюриосити “ да вземем за пример постоянно изпраща данни за температури от към -73°С, измерени на повърхността на Червената планета. Скоростта напразно – въпреки и интензивна, е надалеч от върха за вятър за всички времена, подложен в планината на 12 април 1934 година

Тогава е регистриран ентусиазъм напразно от 371 км/ч. Това е и най-високата скорост напразно, регистрирана в миналото посредством анемометър. В същото време на другия завършек на Съединени американски щати античен хладилник, ситуиран покрай Сиатъл, се разтопи изцяло.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР