Експрезидентът на Руската федерация, сега заместник-секретар на Съвета са сигурност

...
Експрезидентът на Руската федерация, сега заместник-секретар на Съвета са сигурност
Коментари Харесай

Нова ерупция на Медведев: Кокаин, сатанизъм и ядрени заряди

Експрезидентът на Руската федерация, в този момент заместник-секретар на Съвета са сигурност на страната Дмитрий Медведев съобщи, че " светът продължава да се свлича в дълбока бездна " и че Съединени американски щати били отговорни за това.

В профила си в съветска обществена мрежа той написа, че се вземат решения, които „ очевидно свидетелстват освен за необратимо ментално разстройство на носителите им “, само че и за „ загуба на остатъците от съвест ". По думите му, тези решения са " значими и дребни, само че крещят, че цялото (западно) общество е болно ".

Медведев направи ядосан коментар за думите на Байдън, че средствата, опиващи за отбраната на Украйна и Израел са рационална инвестиция в бъдещето на света. По същия метод той реагира против решението на Украйна да забрани активността на съветската черква на своя територия поради това, че подкрепя съветската експанзия и работи против украинската държавност.

" Байдън назова " рационална инвестиция " пари, които би трябвало да бъдат изхарчени за гибелта на други хора, надалеч от Съединени американски щати. Става дума за придобиване на спомагателни оръжия за десетки милиарди за Украйна и Израел. Киевският режим реши да забрани Украинската православна черква (подразделение на Московската патриаршия – б.р.), скъсвайки връзките на православните с люлката на църквата-майка. Министърът на вътрешните работи на Франция осъди прочут футболист за изявленията му в поддръжка на Палестина. Новините са разнообразни вести, само че те свидетелстват за ускореното гниене на самата тъкан на западното общество. " – назидава Медведев.

Според него, възбраната на дъщерната черква на Московската патриаршия е „ мръсна политика, подбудена от разбъркване на кокаин и сатанизъм ".

Напомняме, думите на Медведев иват на фона на благословиите на съветската черква за убийствата на украинци и „ освещаването “ на съветските оръжия за войната в Украйна, включено ракети „ Сатан “ (в превод името им значи „ Сатана “).

По думите на Меадведев отговорен за всичко бил президентът Володимир Зеленски, който той назовава „ урод без жанр и племе “ и „ клоун-Франкенщайн, основан за разтуха на поръчителите “ – подготвен „ освен да им даде своето тяло за телесни утехи, само че и да унищожи християнството на родната си земя “.

Медведев обобщава в марсистки дух, че количеството на доставеното оръжие „ рано или късно ще премине в качество “ и касетните, фугасни и „ обемно-детониращи “ заряди „ ще се трансфорат в нуклеарни заряди ".
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР