Експоловинката на Благо Джизъса – Поли, е получила букет от

...
Експоловинката на Благо Джизъса – Поли, е получила букет от
Коментари Харесай

Джизъса иска прошка със 101 рози! Поли отсече: Няма да се върна при него!

Експоловинката на Благо Джизъса – Поли, е получила букет от 101 червени рози от загадъчен почитател за рождения си ден, разкри пред „ Телеграф “ самата тя.



Красавицата провела следствие, с цел да разбере кой е тайнственият адресант на букета. Според осведомени цветята са изпратени от Благой, които се опитвал да се събере със смуглата хубавица по всеки вероятен метод. 

Изненада

„ Не ми се има вяра да са от него, само че по този начин или другояче няма да се върна при него “, съобщи пред “Телеграф ” футболната брачна половинка, която преди седмица хвърли бомбата, че с Джизъса се развеждат.  Красавицата се прибрала след рождения си ден в хотел, в който отсядала, когато е в София. На рецепцията я очаквал голям букет изненада. „ Благой не се сети да ми изпрати цветя за годишнината ни. Знам, че не е в България, само че има толкоз доста познати и другари, постоянно може да помоли някого, с цел да ме зарадва. Пропусна и 8 март по същия метод, нямам доверие и в този момент да е положил такива старания “, описа още Поли. 
Масаж

Хубавицата отпразнувала рождения си ден в тузарски ресторант в столицата в компанията на 40 посетители - близки и другари. Кумовете, които са и близки другари на Благой, както и пиарът му Наско Лазаров, също бяха измежду поканените на тържеството. Поли получила  отмора на остров Тасос, балийски масаж, доста бижута, парфюми и чанта за 2500 лева За празника духнала цели две торти и си поискала едно предпочитание, само че отхвърли да го показа. По мотив спекулациите за отсъствието на Симон Кочев на празника й, Поли изясни по този начин, че момчето по същото време било над 15 часа на фотоси за най-новия клип на Преслава и това го попречило. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР