Експертите смятат, че трябва да се обръща повече внимание на

...
Експертите смятат, че трябва да се обръща повече внимание на
Коментари Харесай

Как мирише тялото ни, ако сме болни от коварна болест

Експертите считат, че би трябвало да се обръща повече внимание на сигналите от организма ни. Днес една от най-страшните заболявания е точно ракът, а учените са открили някои зависимости сред миризмата от тялото и подлите заболявания. Според тях тялото може да алармира по няколко метода, че страдаме от подлото заболяване.

Те са открили, че тогава организма ни стартира да изпуска характерни миризми и тя би трябвало да ни е сигнал за сериозна заплаха.

Вижте защо би трябвало да следите:

 

Лош мирис сутринта след пробуждане

Разбира се заран сме привикнали да не се будим със пресен мирис, само че при съблюдаване на естествена джука хигиена и въпреки всичко е налице много противен мирис, то една от вероятните аргументи и сънна апнея. Нейното занемаряване усилва не малко риска от инфаркт и инсулт.

 

Необичаен аромат от краката

Гъбичките по кожата на краката са едни от причинителите на неприятна миризма. Според лекар Камерън Рошар обаче това положение е значимо да бъде лекувано в точния момент и да не се подценява, защото бактериите могат да се разпространят и по останалата част от тялото ни.

 

Миризма от урината или фекалиите

Рязка смяна в миризмата на екскрементите ни може да е сигнал за незабавна потребност от обзор при доктор. Причините могат да са най-разнообразни – от проблеми с храносмилането до онкологично заболяване. А смяна в миризмата на урината може да е сигнал за зараза или камъни в бъбреците.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: болести миризми тяло организъм лекари учени специалисти медицина new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР