Експертите смятат, че името е набор от определени звуци –

...
Експертите смятат, че името е набор от определени звуци –
Коментари Харесай

Първата буква от името на жената показва какво иска тя от връзката си

Експертите считат, че името е набор от избрани звуци – талази с избрани параметри, които въздействат по избран метод върху мъжете и дамите.  Но най-доминираща е първата писмен знак.  Дори, в случай че се повтаря в името, то нейните въздействия върху личността са още по-силни. Правени са десетки проучвания по въпроса, само че през днешния ден ще ви срещнем с едно от тях,  а точно по какъв начин първата писмен знак от името на дамата дефинира от какво най-вече се нуждае във връзката си, с цел да бъде щастлива. И кои са характерните черти на характера й

А  –  Нежност и експанзия в едно.  Тези дами са доста енергични, от време на време даже работохолици.  Имат потребност да са водач във връзката си.  Имат потребност и от непрекъснати страсти, тъй като рутината нормално ги кара да „ търсят излаз настрана “. Така че, залагайте самоуверено на изненадите, че от време на време даже и драмите.

Б  –  Много мъчно се влюбват!  Те са внимателни, желаят първо да са сигурни в желанията на мъжа и едвам тогава да го позволен до себе си.  Щастливи ги прави… спокойствието!  Не обичат кавги и крясъци. Затова мъжът до тях би трябвало да е извънредно балансиран, само че най-важното – благонадежден!

В  –  Изключително буйни дами с безпогрешни инстинкти за възприятията на мъжа насреща.  След разлъка не страдат дълго, даже бързо си намират „ разтуха “. Обаче и доста елементарно се разочароват. Най-малката ви неточност може да ги отврати от вас. Така че, най-малко първоначално бъдете по-предпазливи. Щастливи ще бъдат със мощен, виновен  и никога разглезен мъж.  Мъжкарското държание най-вече им подхожда.

Г  – Весели девойки, които обичат да се радват на живота. В любовта подхождат малко парадоксално –  хем желаят мъжът насреща непрекъснато да им потвърждава какъв брой са невероятни за него, хем не желаят цялостно обвързване.  Така че, в случай че желаете да извършите тази жена щастлива, ще би трябвало да методите по-себеотдайно и демократично. И в никакъв случай не си позволявайте да ограничавате свободата й.  Или пък да се пробвате да я превърнете в послушна стопанка.

Д  – Много благи и сантиментални дами, които  претърпяват тежко всяко отчаяние.  Те наложително имат упования от колегата, като  цялостна отдаденост, вежливост, грижовност и благородство.  Всяко неспазване на някое от тях води до доста мъчителни усеща в тези нежни създания.

Е  – Изключително упорити и свободолюбиви дами.  Във връзката си се нуждаят наложително от доза авантюризъм и даже екстравагантност.  Един отегчителен мъж напряко ще ги съсипе (ако му въобще му дадат задоволително време).  Те не се опасяват от самотата , тъй че ще ударите на камък, в случай че има поставяте ултиматуми или ги заплашвате с разлъка.

Ж  – Много сантиментални дами.  Пазят с години всеки топъл спомен.  Те са лоялни и откровени, надлежно чакат същото от колегата си. Понякога ще ви се коства, че имат прекомерно доста условия, само че в действителност държат единствено на две неща – доверието и уважението. Ако ги излъжете или предадете, надали ще ви бъде простено.

З  – Амбициозни девойки, които обичат да изпъкват в тълпата. Трудно се задържат дълго в една връзка, тъй като са цялостни с живот, желаят да опознават нови неща и бързо им омръзва колегата. Така че, в случай че желаете да ги задържите, ще би трябвало много да се постараете.  Подаръци, екскурзии, излизания… Нещо ново всеки ден би трябвало да се случва.

И  – Тези девойки не се нуждаят от непрекъснато многообразие.  Чувстват се добре и на вечеря в безценен ресторант и гушнати на дивана с обичания, хрупайки солети.  Истински щастливи, обаче, ги правят  дребните неща.  Ежедневните дребни жестове, които за тях са по-красноречиви и от най-скъпия подарък.

Й  – Падат си малко егоистки. Или по-скоро толкоз обичат да са глезени и обожавани, че напряко стартират да си го изискват. Така че то е ясно –  искате ли да усмивката им да грее като слънце, се дръжте с тях като с най-ценното създание на света.

К  – Лутат се сред желанието да намерят същинската обич и подозрението дали тя в действителност съществува. Затова на тях са нужни  непрекъснати доказателства  за възприятията на мъжа насреща. Не, че на останалите дами се са, само че тук работата е по-сериозна.  И най-малкото подозрение в него може да ги повреди прочувствено.  Да се вкарат във приказен филм и даже да съсипят нервите и връзката си.

Л  – Всяка жена, чието име стартира с буквата Л, е  безусловно любвеобилна натура, само че и склонна към зависимости  – алкохол, хазарт и така нататък Нейната душeвност е по-крехка, по тази причина мъжът до нея би трябвало да й бъде доста постоянна опора, като в това време не и насажда възприятие за виновност. Нуждите й във връзката, а и освен, са  някой непрекъснато да и припомня, какъв брой способна и специфична е тя.

М  – Топло сърце, очарователна усмивка и големи очаквания за любовта.  Обаче постоянно прибързват – желаят надали не сериозна връзка още след първата среща.  Това им изиграва неприятна смешка съвсем постоянно. Имат потребност от по-авантюристични и импулсивни дейности. За по-ясно –  тъкмо такива като по филмите.  Серенада в 2 през нощта, крещене пред всички, че са обичани, големи букети в офиса и така нататък

Н  –  Абсолютна накърнимост, скрита под бодлива черупка.  Тези сякаш костеливи орехи са едни от най-нежните души. Затова преди всичко им би трябвало храбрец, който  преглъща болката от убоденото, с цел да огледа по-навътре.  А по-късно да вдъхва доста мотивация и религия в своята половинка, чието име стартира с писмен знак Н.

О  – Големи мечтателки, за които единствено обичаният човек е от голяма важност.  Те имат потребност от усамотение с него.  Не да обикалят шумните заведения в още по-шумни компании. Затова мъжът до тях също би трябвало да е домошар или най-малко да избра уюта и спокойствието пред купонясването с другари.

П  – Това са девойки, които постоянно са привлечени от  „ неразрешените “ мъже  – неприятни момчета, обвързани мъже, шефове. Не, не бързайте да си вършиме неприятни изводи. Това, че са привлечени, не постоянно значи, че ще работят. Но споделяме всичко това, тъй като е основен миг за тяхното благополучие във връзката.  Те имат потребност от тайнственост и от „ лов “.  В момента, в който усетят, че мъжът до тях им е в забрадка вързан, то просто стопира да им бъде забавно.

Р  – В началото са доста отстъпчиви и склонни на взаимни отстъпки. Но и тяхното самообладание си има граници  и те най-добре в никакъв случай да не бъдат минавани.  Всеки естествен мъж, който няма супер его и фикс идея за превъзходство, ще се усеща доста добре до жена, чието има стартира с писмен знак Р. Тя не се нуждае от доста, нито от нещо по-специално.  Единствено не трябва да се прекалява с добрината й.

С  – Дами, безспорни естети.  Обикновено и доста естествено красиви. Сърдечни, откровени, радостни, те копнеят за обич. Както да получават, по този начин и да дават.  За щастието им е нужно единствено предпочитание за замяна на усеща.  Студените мъже може и да провокират любознанието им, само че с течение на време ще им донесат единствено отчаяние.

Т  – Много магнетични дами. Мъжете постоянно се въртят към тях, даже постоянно си имат по двама-трима влюбени до уши. Обожават секса, както и флирта.  И все пак имат податливост към прекомерно самообладание и доверчивост.  На първо място, те би трябвало да имат убеденост в себе си и  уменията си. Самочувствие, което в техния случай си е безусловно справедливо. Именно и това е основният фактор към щастието им – освен увещание за хубостта,  но и за високия им разсъдък.

У  – Привърженици на дългите връзки и на спокойния живот.  При тези дами не е толкоз значимо какво ги прави щастливи, а какво ги прави нещастни.  И това е единствено и единствено  конфликтният и нападателен сътрудник.  За някои девойки той би бил трогателен, само че не и за тези, чиито име стартира с писмен знак У.

Ф  –  Връзката с тези дами е сложна, само че в никакъв случай скучна.  Те са избухливи, само че и благи като котета. Менят постоянно настроенията си и както се усмихват, по този начин бият и плесници. За щастието им в любовта е нужна  трагична пристрастеност  и променливи страсти, блуждаещи сред обич и ненавист.

Х  – На пръв взор основават чувството, че са „ на всяко гърне мерудия “. Но пък, в случай че би трябвало да сме почтени,  тези дами имат мощен нюх към верните решения.  Що се отнася до потребностите им в любовта, с риск да се обиден,  ще кажем, че си падат материалистки.  За тях е значимо мъжът, в случай че не богат, то най-малко да е упорит.

Ц  – Тук имаме единствено два разновидността или тази жена ще ви донесе безгранично благополучие, или ще ви срине със земята. Но по-важното е, че това си зависи от вас. А ко желаете да ви се случи първото, значи би трябвало да я обкръжите с боготворене, само че не и с натрапчивост. Да я извършите своя, само че не и да ограничите свободата й.  Да се стремите към златната среда във всяко едно отношение, тъй като крайностите ви ще бъдат посрещнати единствено с неприятно.

Ш  –  Често имате чувството, че не принадлежите на този свят.  Че не се вписвате, всички са ви прекомерно странни, а и те не ви схващат. Затова в любовта за вас важи с цялостна мощ мотото  „ Жената не би трябвало да бъде разбирана, а обичана! “

Ю  – Влюбвате се елементарно и във вас се влюбват елементарно.  Но истината е, че се страхувате от сериозното обвързване и неизменимите промени и отговорности, които носи със себе си.  Вярвате или не, вие сами държите мъжете до вас на отдалеченост, а след това се чудите за какво държанието им не е нежно и грижовно. Точно по тази причина имате потребност от в действителност прецизен мъж,  който не се опасява да демонстрира усеща, който да ви раздруса за раменете и да ви каже: „ Обичам те, основани сме един за различен, осъзнай го! “

Я  – Вие сте дръзки, смели, от време на време мъчително откровени. В същото време имате толкоз доста пристрастеност, че сте същински пожари в леглото.  Но поради острия ви език, вие сте дамите, които най-вече имат потребност от самообладание и схващане във връзките си.  Тоест индивидът до вас не трябва да се впечатлява от дребните неща, а да умее да вижда прелестта ви в цялостната картинка.

 

Beu.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР