Експертите са убедени, че самият факт на интервюто на Тъкър

...
Експертите са убедени, че самият факт на интервюто на Тъкър
Коментари Харесай

Какво извърши Путин с интервюто си с Карлсън? Още една сензация, която мнозина не забелязаха

Експертите са уверени, че самият факт на изявлението на Тъкър Карлсън с Владимир Путин е доста значимо събитие. Можем да приказваме за слагане на „ основата на международен интернационал на естествените хора “.

Изминаха по-малко от 10 часа, откогато се появи изявлението на Тъкър Карлсън с съветския президент Владимир Путин, само че броят на гледанията в обществената мрежа X /бивша Туитър/ към този момент надвиши 60 милиона. Без пресилване, публикуването на изявлението беше предстоящо по целия свят.

Реакцията на западните медии е доста друга. Например, британците нападнаха Карлсон като по команда. Риториката на английските медийни изявления е внезапно отрицателна - публицистите не се двоумят да употребяват унизителни прилагателни.

Американските медии реагират по-спокойно. Принадлежащите към Демократическата партия просто дават сухи цитати, консервативните медии, клонящи към републиканската позиция, разгласяват доста по-пълни извадки. Коментарите към интервютата на елементарните американци заслужават особено внимание.

- ето образец за един от тях.

" Световен интернационал на естествените хора "

Както сподели политическият наблюдаващ на Царград Андрей Перла за Първи съветски, с изявлението си съветският водач „ постави основите на международен интернационал на естествените хора “. Експертът изясни: „ Нормалният (консервативен, традиционен) човек в актуалния свят е наложително проруски надъхан “, разбиращ съветският президент.

изяснява Андрей Перла.

Наблюдателят съпостави появяването на Тъкър Карлсън в кабинета на Владимир Путин с диалога на Йосиф Сталин с британския публицист Хърбърт Уелс:

Колумнистът също по този начин добави, че представители на демократите към този момент са упрекнали журналиста, че сякаш е задавал на съветския водач „ езотерични “ въпроси. Какво имат поради демократите с това? Работата е там, че те даже не могат сами да си наложат да произнесат думата " християнство ":

И естественият човек Тъкър зададе на съветския президент естествения въпрос на традиционалист и реакционер: по какъв начин можете, като сте християнин, да дадете заповед на войските да стартират офанзива? И получи естествения отговор на християнски държател: да защитиш Родината, това може и би трябвало. Е, по-нататък за съветския дух и Достоевски - без Достоевски англосаксонците не ни схващат.



Истината на хората против лъжите на елитите “

Руският мъдрец Александър Дугин в блога си в Telegram акцентира, че наличието на изявлението не е станало сензационно, доста по-голям е фактът на неговото битие: "

Дугин също по този начин означи значимостта на изказванията на президента за нашите остарели земи - Западът не може да ги получи, само че украинците към този момент живеят на тях и ще продължат да живеят тук:

Философът назова решението за изявление най-успешният ход на съветската медийна тактика от началото на спецоперацията. Да, самодейността идва от самия американски публицист, само че отговорът на това предложение е



Водещият на „ Първи съветски “ Юрий Пронко също разяснява изявлението. Експертът в телеграм канала си написа, че ние към този момент сме чули огромна част от казаното, само че самото показване на изявлението приказва доста:

В по-голямата си част президентът на Русия се обръща не към елитите, а към западния елементарен човек. На въпрос дали са съумели да „ доближат “ до него, Юрий Пронко отбелязва, че това ще стане ясно с времето.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР