Експертите разкриха основната грешка в грижите за дънките и предложиха

...
Експертите разкриха основната грешка в грижите за дънките и предложиха
Коментари Харесай

Цял живот сме прали дънките грешно, ето как е правилно


Експертите разкриха главната неточност в грижите за дънките и предложиха способи, които ще им разрешат да запазят първичния си тип, написа Lad Bible.
Журналистите на изданието обърнаха внимание на видеото на стилистката Раня Батал в TikTok. В фрагментите, оповестени в мрежата, дамата поучава феновете да не перат дънкови панталони в пералнята. „ Не перете дънките си! Това се отразява върху цвета им, те ще се влошат и в никакъв случай няма да бъдат същите като преди. По-добре ги поставете в специфичен калъф и ги оставете във фризера за два дни: дънките ще бъдат като нови “, увери тя. Изпълнителният шеф на марка да се перат, тъй като бързо се износват. От 10 години той в никакъв случай не е слагал обичаните си дънки в пералнята. Вместо това експерт ръчно почиства замърсяванията и петна по тъканта.

Мнение по тематиката изрази и Кели Лав, съоснователка и директорка на компанията за перилни препарати Branch Basics. Тя поучава да поставите дънките си на слънце, с цел да ги изсушите за няколко дни, защото това ще помогне да се отървете от бактериите и неприятните миризми. „ Сушенето на слънце е екологично чист метод, който икономисва вода и сила “, заключи бизнесдамата.
 Правите огромна неточност, в случай че употребявате доста удължители у дома Правите огромна неточност, в случай че употребявате доста удължители у дома
Чрез някои дребни стъпки, които можем да създадем в всекидневието си, ние можем да помогнем изумително доста на околната среда. Предложени...

През септември блогър сподели необикновен метод да удължи живота на дънките. Жителката на Лос Анджелис Изабела Авила предложи да поставите дънкови панталони във фризера, вместо да ги перете. Според нея по този метод дънките се отървават от неприятните миризми и бактерии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР