Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX)

...
Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX)
Коментари Харесай

Революционният VC Spectra привлича инвеститори, докато Avalanche и BNB търпят загуби

Експертите проучват три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в изискванията на мечи пазар. Прочетете, с цел да разберете кой може да е най-хубавият избор за вложителите.

Бруталната крипто зима наподобява последователно се “затопля ”. По този метод опитните вложители търсят най-хубавите криптовалути, които да купят. Трябва ли вложителите да прегледат Avalanche (AVAX) и Binance Coin (BNB) или V C Spectra (SPCT) съгласно специалистите?

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Прогноза за цената на AVAX: Средносрочната меча вероятност се резервира за Avalanche

На 7 септември 2023 година AllianceBlock показа Arkefi – новаторска платформа, пригодена за вложение в действителни активи с висока стойност (RWA) в границите на екосистемата Avalanche (AVAX). Основната цел на Arkefi е да трансформира вложенията в RWA, осигурявайки елементарно наличен портал за лица с висока чиста стойност (HNWI) и вложители в криптовалути посредством мрежата Avalanche (AVAX).



Въпреки този значителен стадий, цената на AVAX се намали от $10.07 до $9.04 на 26 септември, отбелязвайки 10.3% понижение на цената си. Съответно, средносрочните прогнози на специалистите от сектора плануват мечи тренд за Avalanche заради продължаващата неустойчивост на пазара, като упованията са цената на AVAX да спадне до $8.50 до 2024 година

Въпреки това, противопоставяйки се на тези шансове, бичи настроените анализатори в екосистемата на Avalanche рисуват по-оптимистична прогноза за Avalanche (AVAX). Те чакат, че цената на AVAX ще доближи $20 до декември.

Тази удобна вероятност е подкрепена от постоянни партньорства и стартирането на стабилната монета от Circle в мрежата на Avalanche, което проправя пътя за бичо бъдеще.

Правните проблеми на Binance намаляват цената на BNB монетата

През август 2023 година Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) изиска позволение за поверително показване на съответни документи като част от гражданското си дело против Binance и нейния основен изпълнителен шеф Чанпен Джао .

Съдията, наблюдаващ делото, удовлетвори настояването, като призна наложителната потребност на SEC да отбрани поверителната информация, съдържаща се в тези документи.

Правната борба сред Binance и SEC се отрази на цената на BNB, което докара до забележителен спад. От 1 август до 26 септември 2023 година цената на монетата означи спад от 14.19% , като се намали от $247.51 до $212.38 .

Тъй като правосъдното дело към момента продължава, прогнозата за цената на BNB остава несигурна, само че мечките предвиждат, че токенът може вероятно да спадне до $207.23 до октомври 2023 година

Независимо от това, на 29 август Binance направи самоуверен ход, като разгласи новаторска стратегия на стойност $1 милиард , предопределена за присъединение на 1 милиард нови консуматори към екосистемата на криптовалутите.

В отговор на тази самодейност специалистите чакат евентуално повишаване на цената на BNB, подкрепено от продължаващата поддръжка от страна на Binance. Ценовите прогнози даже допускат, че цената на монетата може да надвиши $300 до декември.

Предварителна продажба на VC Spectra (SPCT) предлага над 142% възвръщаемост

На фона на съмненията на пазарите на Avalanche (AVAX) и BNB , от ден на ден притежатели на токени насочват вниманието си към VC Spectra (SPCT) в търсене на евентуални облаги. VC Spectra (SPCT) означи забележителен растеж по време на обществената си предварителна продажба .

Позиционирана като децентрализиран протокол за ръководство на активи и платформа за търговия, VC Spectra (SPCT) дава обещание несъмнено, транспарантно и доходоносно прекарване за вложителите. Използвайки мощта на изкуствения разсъдък, тя се стреми да усъвършенства възвръщаемостта и дава примамливи тласъци, като да вземем за пример тримесечни дивиденти, назад изкупуване на токени от облагите от вложенията и ранен достъп до нови ICO по време на началните/частните стадии, дружно с привилегии за гласоподаване.

В момента VC Spectra се намира в стадий 3 на обществената си предварителна продажба, като цената на всеки токен е $0.033 и се дава привлекателен бонус от 50% върху всички депозити.

Тези, които купуват токени SPCT на цена от този стадий на предварителната продажба от $0.033 , евентуално могат да извлекат обилни изгоди, когато SPCT доближи $0.080 до приключването на предварителната продажба, отбелязвайки евентуална възвръщаемост от 142.42% .

С фокус върху устойчивостта и опциите за генериране на приходи, VC Spectra (SPCT) се стреми да даде забележителна стойност на своите вложители. Нейният сегашен модел и очевидната динамичност на настоящата предварителна продажба демонстрират капацитет за забележителна възвръщаемост.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР