Експертът от Световната здравна организация (СЗО), Мария Ван Керхове предупреди,

...
Експертът от Световната здравна организация (СЗО), Мария Ван Керхове предупреди,
Коментари Харесай

СЗО: Маската не е достатъчна за предпазване от коронавирус

Експертът от Световната здравна организация (СЗО), Мария Ван Керхове предизвести, че доста хора подценяват значимостта на физическото разграничаване, което усилва рисковете от заразяване.

" Само носенето на маски не е задоволително, с цел да се предотврати разпространяването на ковид ", сподели Керхове, добавяйки, че хората би трябвало да поддържат безвредно разстояние от другите.

" Виждаме, че хората към този момент не се придържат към физическото разграничаване ", съобщи тя на конференция на СЗО. " Дори и да сте с маска, отново би трябвало да се опитате да поддържате физическа отдалеченост от минимум 1 метър и даже повече, в случай че това е допустимо ", предизвести специалистът.

СЗО изготви лист с ограничения за ограничение на разпространяването на предаването, измежду които най-важните са: носене на маски, поддържане на физическа отдалеченост и постоянно измиване на ръцете и стерилизация.

" Така че, единствено маската не е задоволителна. Нито единствено спазването на отдалеченост. Нито единствено дезинфекцията на ръцете и поддържането на висока персонална хигиена. Правете и трите неща едновременно”, сподели Керхове.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР