Експерт по връзките на звездите се изказа за Нюзуик“ по

...
Експерт по връзките на звездите се изказа за Нюзуик“ по
Коментари Харесай

Защо за холивудските двойки е трудно да останат заедно

Експерт по връзките на звездите се изрече за „ Нюзуик “ във връзка на скорошната вълна от раздели на известни двойки.

Певицата Ариана Гранде и брачният партньор ѝ от две години Далтън Гомес са една от последните двойки, които се разделиха, а звездата от " Модерно семейство " София Вергара и Джо Манганиело се развеждат след осем години брак.

" Взехме сложното решение да се разведем ", обявиха Вергара и Манганиело в изказване до медиите в понеделник. „ Като двама души, които доста се обичат и се грижат един за различен, учтиво молим за почитание към персоналния ни живот в този миг, когато навлизаме в този нов стадий от живота си. "

Сред другите огромни имена, които се разделиха през 2023 година след дълги години дружно, са Тейлър Суифт и Джо Алуин, Том Брейди и Жизел Бюндхен, Били Портър и Адам Смит, Аврил Лавин и годеникът ѝ Мод Сън , както и Рийз Уидърспун и Джим Тот, и това са единствено някои от имената.

Експертът по връзките Шери Мърфи, основала уеб страницата за запознанства Elite Connections International, съобщи, че връзките на звездите наподобява се разпадат в последно време поради обществените медии.

" Става доста по-трудно за двойките да останат дружно, когато и двамата са в развлекателния бизнес ", сподели Мърфи пред „ Нюзуик “. " Всички се влюбват в звездите и те нямат право на неточност. В действителния свят знаем, че да си във връзка може да е мъчно и никой не е прав от самото начало. Ако можете да си визиите двама души, които живеят дружно, които имат гигантско его и постоянно са привикнали да реализират своето - това е еднакво на злополука. "

Мърфи добави, че непрекъснатото наблюдаване от папараци или в обществените медии може да се отрази на връзката на една звезда.

" Всеки, с който те приказват, се интерпретира по света по килнат и пресилен метод. Една почтена среща може да бъде раздута до неразбираемост ", сподели тя. " И не на последно място, в случай че сте привлекателна звезда, хората ви следват. Те не знаят какъв сте като човек и не се интересуват от това. Лесно е да съсипеш всяка връзка, която към този момент имаш. Много хора се пробват да се сближат с тях, с цел да завоюват бързо пари. Да си звезда има своите преимущества, само че сигурно не е елементарен живот ".

Мърфи въпреки всичко уточни някои двойки звезди, които са устояли на тестването на времето , като Дейвид и Виктория Бекъм, Голди Хоун и Кърт Ръсел, Том Ханкс и Рита Уилсън и Сара Джесика Паркър и Матю Бродърик.

" За звездите постоянно е било мъчно да поддържат връзка... Те би трябвало да са отдадени и мощни хора и няма по какъв начин да схванеш дали една двойка е съумяла да се резервира, до момента в който не остарее ", заключи Мърфи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР