Експерт по кралското семейство нарече конфликта между принц Хари и

...
Експерт по кралското семейство нарече конфликта между принц Хари и
Коментари Харесай

Конфликтът между принцовете Хари и Уилям - абсолютна измислица на журналистите

Експерт по кралското семейство назова спора сред принц Хари и принц Уилям небивалица на публицистите, заяви The Daily Star, представен от БГНЕС.

Авторът на книгата „ Даяна. Гласът на смяната („ Диана. Гласът на смяната “), писателят Стюарт Пиърс разкри пред американското издание US Weekly, че различията сред принцовете са били изкуствено раздути „ до невероятни размери “.

„ Страхувам се, че цялата тази история с тяхната свада беше разгласена от английската преса. Между двамата господа, за които приказваме, няма бездна. Те просто имаха малко различия, което постоянно се случва сред братята “, сподели Пиърс. Експертът е сигурен, че въпреки Хари и Меган Маркъл да не дойдат във Англия за Коледа, херцогът на Съсекс не прекъсва връзките със фамилията си и поддържа връзка с брат си всеки ден.

„ Те просто се движат в малко по-различни направления, в сравнение с в младостта си, когато бяха занимателни, постоянно съперничещи Уилям и Хари “, заключи Пиърс.
Ясновидката на лейди Даяна предсказала ориста на нейните синове
В нова книга на екстрасенса на принцеса Даяна – Сали Морган – е разказан диалог с принц Хари, в който тя предсказала брака...
Прочети повече
От своя страна в книгата Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Hari, and Meghan, оповестена в края на ноември, американският публицист Кристофър Андерсен разказа абсурда, който се случи сред Хари и Уилям през 2017 година

„ Принц Хари беше толкоз засегнат, когато принц Уилям сложи под въпрос вероятностите за романа му с Меган Маркъл, че извика: „ Кой си мислиш, че си! “, цитира уеб сайтът Page Six извадка от книгата.

Същата сцена е разказана в биографията на принц Хари и Меган Маркъл „ Постигайки свободата ” на Каролин Дюран и Омида Скоби. Книгата е оповестена през 2020 година

Принц Хари и Меган Маркъл подадоха оставка като членове на английското кралско семейство на 1 април 2020 година За да се реалокират в Съединени американски щати, да работят и да вършат бизнес, те се отхвърлиха от Вашето Кралско Височество, държавното финансиране и марката Sussex Royal. С подписването на съглашение с видео услугата Netflix двойката реализира финансова самостоятелност от кралското семейство.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР