Експерт по езика на тялото анализира поведението на новия крал

...
Експерт по езика на тялото анализира поведението на новия крал
Коментари Харесай

Този път Чарлз III изля гнева си върху жена си, не върху писалката ВИДЕО

Експерт по езика на тялото проучва държанието на новия крал на Англия Чарлз III по време на скорошно публично посещаване, пише Express.

" Кралят потвърждава, че към момента е раздразним и експлозивен, само че този път той излива гнева си върху жена си, а не върху писалката, Чарлз показва тук освен комплициран темперамент, само че и непочтеност. Наричайки жена си " тя ", той разперва ръце, с цел да покаже неспокойствие ", разяснява Джуди Джеймс видео, което се популяризира в мрежата.

По време на кралско посещаване, новоизпеченият монарх сопнато изиска да откри брачната половинка му, кралицата Камила Паркър-Боулс.

„ Съпругата на Карл е новата кралица и той прави обществена сцена, която намалява статуса й “, прибавя специалистът по езика на тялото.

The King and Queen Consort were in Wrexham to formally confer the cities status, and the King was overheard saying this...
— The Royal Family Channel (@RoyalFamilyITNP)

Що се отнася до държанието на брачната половинка на монарха, Джуди Джеймс отбелязва, че тя непрекъснато демонстрира признаци на тревога и раздразнителност. Камила обаче поддържа краля по всевъзможен вероятен метод.

„ Инцидентите с писалката може да наподобяват смешни, само че това е един образец за нервност, която е отишла прекомерно надалеч “, отбелязва специалистът.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР