Филмовият фестивал в Кан е в ход и цял набор

...
Филмовият фестивал в Кан е в ход и цял набор
Коментари Харесай

Роузи Хънтингтън-Уайтли излиза в Кан, облечена в модна рокля, която е идеална за лятото

Филмовият фестивал в Кан е в ход и цялостен набор от звезди посетиха Френската Ривиера тази седмица, с цел да участват на безчет кино министър председатели. Въпреки че виждаме някои невероятни визии на аления килим, ние сме също толкоз влюбени в неработещите визии на звездите, които са носили, до момента в който са на открито сред министър председателите.

Не единствено са майсторски клас по шикозно, повърхностно обличане, само че постоянно са по-удобни за носене от роклите, които се появяват на аления килим, изключително когато хора като Роузи Хънтингтън-Уайтли избират една или две улични марки. Супермоделът избра рокля с обръчи с спретнат отвор от Mango, когато отиде на обяд по-рано през седмицата, и тя отиде напряко в горната част на нашия лист с стремежи за летен дрешник.

Макси роклята в кремав цвят може да е в по-високия завършек на ценовите точки на любимците на улицата, само че въпреки всичко е доста по-достъпна от първокласните дизайнерски рокли, които виждаме на филмовия фестивал, да не приказваме това е съвършеният повсеместен из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР