Ексклузивно интервю с Григор Димитров за NOVA. Пред Йоанна Гочева

...
Ексклузивно интервю с Григор Димитров за NOVA. Пред Йоанна Гочева
Коментари Харесай

Гришо ексклузивно пред NOVA: Където и да си в ранглистата, най-важното е да запазиш ценностите си

Ексклузивно изявление с Григор Димитров за NOVA. Пред Йоанна Гочева първата ни ракета показа, че е в очакване на медицински резултати. Най-добрият български тенисист разкри, че има проблеми с рамото. До часове ще се знае какво тъкмо е положението му. Прегледите са направени в Монако след продължителни проблеми с физическата форма.

Гришо изрази предпочитание още веднъж да излезе пред невероятната българска аудитория. "Като се прибирам у дома, постоянно чувствам тази поддръжка! Когато съм у дома, постоянно е по-добре. " DIEMA EXTRA Sofia Open стартира на 4 февруари, само че към момента не е ясно дали присъединяване на българина в него е под въпрос.

"Не единствено в Австралия, само че и през последните седмици на подготовката ми за там не се усещах на това равнище, на което желаех да се състезавам. А когато вземам участие в шампионат, желая да съм на 100 %, с цел да го печеля. Таих тази информация в себе си дълго време, само че в този момент желаех да я споделя с всички вас. "

Димитров се върна към приятните мемоари от извоювания край в Лондон:

"Видях българските флагове - бяха големи, може би най-големите флагове, които съм виждал. И когато играеш, усещаш, че играеш с тях. Това способства още повече за успеха! "

А дали се усеща от другата страна, част от най-големите, откакто стана трети в света? - "Когато си първи, втори, трети, четвърти, който и да си на света, най-важното е да запазиш себе си, да запазиш полезностите, които имаш. Да си в светлината, в която всеки те познава. "

Григор показа, че би предпочел персоналният му живот да е надалеч от прожекторите.

Какво още показа първата ни ракета пред Йоанна Гочева - вижте във видеото. Цялото изявление можете да гледате на следващия ден в "Събуди се "!

„ Каквото и да кажа за играта си в Австралия, ще звучи като опрощение. Със сигурност в доста от мачовете можех да играя по-добре, не бях във форма”. това сподели по-рано през днешния ден на конференция в София първата ни ракета Григор Димитров след присъединяване си на шампионата в Мелбърн. Той е в България седмица преди старта на шампионата Diema Xtra Sofia Open, който ще се организира сред 4 и 11 февруари в „ Арена Армеец.

„ Винаги изисквам повече от себе си. Понякога тялото просто не желае. Прибрах се от Австралия, направих прегледи в Монако, тъй като не се усещах добре, изключително в края на шампионата в Мелбърн. Трябва да намеря метод да се възстановя, тъй като здравето е най-важното за мен”, сподели Гришо.

„ Очаквам резултатите от докторите да дойдат тези дни и да съм подготвен за шампионата в София. Рамото ми е много преуморено, имах болки в последните три мача и по тази причина не играх добре. Понякога не можеш да вървиш против тялото си. Не желая да давам празни обещания. Искам да дам време на тялото си”, съобщи първата ни ракета.

„ Не считам, че играх добър тенис в Австралия, само че все пак реализирах добър резултат. Искам да остана положителен. Не всеки ден може да се събудиш и да играеш тенис на 100%”, призна Гришо.

„ Увереността идва с мачовете, които печелиш, а не с ранглистата. Винаги желая да упражнявам повече, тъй като когато достигнеш този връх, е още по-трудно да го задържиш”, счита първата ни ракета.

„ Хасково има особено място в сърцето ми. Той ми подухва носталгия, само че провокира и усмивка. Обичам да играя пред българска аудитория. По целия свят виждам родни флагове, неповторимо е. Виждам го това нещо и го правя оценка. Дори когато чуя българска тирада посред Австралия, това ми дава сили ", призна Гришо.

На въпрос какво ни липсва в България, с цел да има повече млади очаквания, които да реализират неговите триумфи, Григор Димитров разяснява:

„ Със сигурност една академия би била помогнала, треньори, фитнес инструктори – най-простите неща. Средата за мен постоянно е била най-важното нещо. Навсякъде може да постигнеш резултати, в случай че имаш предпочитание и вярната тенденция. Ако можеше татко ми да вземе всички едновременно, с удоволствие”, пошегува се той.

Димитров също по този начин изрече мнение по концепцията на Новак Джокович за основаването на самостоятелен съюз на тенисистите. Наскоро сърбинът прикани своите сътрудници да изискат повече пари от наградните фондове на шампионатите.

"ATP е на едно доста положително равнище. Не виждам каква толкоз по-голяма смяна може да се направи нещо. Шефът на ATP си прави добрe работата. Гледам да заставам надалеч от тази тематика ", разяснява той.

Ексклузивно изявление с Григор Димитров за NOVA. Какво показа първата ни ракета пред Йоанна Гочева - вижте във видеото. Цялото изявление можете да гледате на следващия ден в "Събуди се "!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР