Екшънът се разиграл в 19,30 часа на 1 декември. Малко

...
Екшънът се разиграл в 19,30 часа на 1 декември. Малко
Коментари Харесай

Само Не И Това! Кървав Кошмар С Любима Българска Певица! Деца Крещят, Случи Се Немислимото

Екшънът се разиграл в 19,30 часа на 1 декември. Малко след тържествената заря, въодушевените почитатели се оправили към хотела, в който била настанена тийниконата.

Огромно голям брой се струпало пред вратите му. Децата напирали за среща с певицата. Пред входа на хотела се намирал и С.С., който подразнен от виковете, свалил колана на панталона си, сгънал го на две и почнал да удря децата. Няколко поели ударите, а другите се разбягали.

Свидетел на случая станал общински служител на реда, който се втурнал против нападателя, оповестява " Бургас Инфо ".. Хванал ръцете му, дръпнал го настрани, попитал го какво прави, само че логичен отговор не получил. След това се обърнал към Министерство на вътрешните работи за подпомагане. Мъжът бил арестуван, а против него е повдигнато обвиняване за безчинство.

По-късно в съда нападателят се извинил за дейностите си. Казал, че бил под влияние на алкохол и помолил за схващане, защото самичък се грижил за децата си. С решение на Районния съд в Поморие му бе наложена 350 лева санкция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР