Екшънът и емоциите в студиото на Панорама тази вечер не

...
Екшънът и емоциите в студиото на Панорама тази вечер не
Коментари Харесай

Расате нападна и Симеон Славчев от МИР като го нарече чехъл

Екшънът и страстите в студиото на " Панорама " довечера не стопират. Думата взе Симеон Славчев от Политическа партия " МИР ":

" Крайно време е да спрем да се наскърбяваме и да се ненавиждаме за непознати неточности и дела. Няма нито едно доказателство на света, че посредством доставка на оръжие може да се реализира мир. Мир се реализира само чмрез разговор и договаряния. България може да заеме историческата си роля, да се проведат тук мирни договаряния. Мир се реализира единствено посредством разговор. "  

Расате се обърна към говорещия като го нарече  " съветски чехъл ". 

" Хора, които са потвърдено осъждани, да не взимат присъединяване в изборния развой. " - обърна се Славчев към водещия. 

" Не със словоблудство, не с договаряния, със седене на колена и с приказки и молби се реализира мир, когато има агресор, един звяр, когато те е нападнал. " - продължи да крещи Расате.  

" Г-н Василев, Българска национална телевизия като институция и всички политически партии да трансформират изборния развой. Хора, които са били осъждани и насаждат ненавист, да не могат да вземат участие в изборния развой "  - още веднъж се обади Славчев. 

След това крясъците в студиото започнаха да се припокриват сред всички участници в предаването и водещият Бойко Василев към този момент не можеше да ги усмири. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР