Графиците на ВиК ремонта вече са публикувани на сайта на

...
Графиците на ВиК ремонта вече са публикувани на сайта на
Коментари Харесай

Графиците на ВиК ремонта на Траката вече са публикувани на сайта на дружеството и на Община Варна

Графиците на ВиК ремонта към този момент са оповестени на уеб страницата на сдружението, както и на уеб страницата на Община Варна. Информация ще се разгласява регулярно, с цел да може жителите да бъдат осведомени за датите за дотъкмяване на започнатите сектори в региона на „ Траката “. Това съобщи заместник-кметът по инфраструктурата Пламен Китипов пред националните малките екрани по време на митинга, който бе проведен през днешния ден от поданици на „ Траката “. Причината е положението на улиците по време на ремонтните действия.

Проектът за създаване на водопреносната инфраструктура е на ВиК - Варна. Провеждаме интензивни срещи с техни представители. Вчера на следващата среща участваха и протестиращите. Имаме уверението от фирмите-изпълнители, че ремонтните действия по ул. „ 8-ма “, която е основна в региона, ще приключат до 15 юни, изясни още зам.-кметът Китипов. По данни на ВиК там следва слагането на тръбопровод, след което тя ще бъде възобновена и асфалтирана с помощта и на Община Варна. 15 юни е срокът за привършване и на улиците с номера 3, 5 и 6.

Китипов сподели още, че това е план, който би трябвало да докара до задоволство на жителите поради построяването на нова инфраструктура и благоустрояване на територията. Въпросът е да се съблюдават периодите и да се прави качествено всеки детайл от строителството, сподели още зам.-кметът. 

Припомняме, че на срещата през вчерашния ден в Община Варна бе контрактувано на видно място на всеки сектор да се слагат осведомителни табели с крайни дати, телефонни номера за връзка, както и да се показват обходни направления.

Участниците в срещата се схванаха още да не се разкопават нови улици, без да са приключени започнатите. Фирмите-изпълнители от своя страна дадоха обещание, че се стараят, макар усложненията, които имат на терен, да затварят дребни сектори и да обезпечат на жителите достъп до парцелите им по време на ремонтните работи. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР