Екшън роли и високи скорости може и да не звучат

...
Екшън роли и високи скорости може и да не звучат
Коментари Харесай

Колко опасна е новата роля на Брад Пит

Екшън функции и високи скорости може и да не звучат като най-подходящото нещо за 59-годишен артист. Когато той се споделя Брад Пит обаче, е време да помислим два пъти. Защото след " Убийствен трен ", той се захваща с нещо също толкоз с напрежение.
 Брад Пит, фотосите на Wolves в Ню Йорк и необикновеният тоалет, с който се появи
Брад Пит няма спирка

Актьорът се трансформира в фешън икона

Пит ще работи дружно с Люис Хамилтън по игрален филм за Формула 1, който към момента си няма заглавие. За сметка на това през лято Пит ще се качи и самичък ще ръководи болид, с който ще се състезава против Хамилтън.

Целта е фрагментите да са оптимално достоверни и да показват протичащото се със играч в известното съревнование. Според информацията на The Sun, Пит не просто ще ръководи болид, само че и ще го направи по време на действителната конкуренция British Grand Prix на пистата " Силвърстоун ".

" Това ще е първият филм, сниман по време на действително съревнование. Ще бъде много взискателно като продукция, само че ще е метод да покажем, че пред Формула 1 няма спирка ", споделя изпълнителният шеф на надпреварата Стефано Доменикали пред SI.

Режисьор на кино лентата е Джоузеф Косински, който неотдавна направи " Топ Гън: Маверик ". За момента другото известно име в актьорския състав с изключение на Пит е Дамсън Идрис. British Grand Prix ще се състои сред 7 и 9 юли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР