Екшън легендата Арнолд Шварценегер разби всички представи на своите фенове

...
Екшън легендата Арнолд Шварценегер разби всички представи на своите фенове
Коментари Харесай

Терминаторът разби всичките ни представи на пух и прах: Каза, че няма Рай!

Екшън легендата Арнолд Шварценегер разруши всички показа на своите почитатели за живот след гибелта. Той даде особено изявление пред сътрудника си артист Дани Де Вито, в което показа, че раят е „ фикция “ и че всеки, който споделя противоположното, „ е ши*** измамник “.

В ново изявлението Де Вито означи опасността от водна рецесия и попита Шварценегер: “Какво ни чака в бъдеще? “.

Това накара някогашния “Терминатор “ да се прицели в отвъдното.



“Това ми припомня за въпроса на Хауърд Стърн към мен: “Кажете ми, губернаторе, какво се случва с нас, когато умрем? “. Отвърнах “Нищо. Вие сте 6 фута подземен. Всеки, който ви каже нещо друго, е ши*** измамник ", сподели Шварценегер.

Де Вито подсети на приятеля си, че в действителност няма по какъв начин да знае.

“Не знаем какво се случва с душата и всички тези духовни неща, по които не съм специалист, само че знам, че тялото, както го виждаме в този момент, в никакъв случай повече няма да се върне. “

“Освен в някаква фикция “, добави Шварценегер. “Когато хората приказват за “Ще ги видя още веднъж в парадайса “, това звучи толкоз добре, само че действителността е, че няма да се забележим още веднъж, откакто ни няма. Това е тъжната част. Знам, че хората се усещат добре със гибелта, само че аз не. ”



В момента именитият артист е още веднъж под светлината на прожекторите, защото в сряда ще бъде излъчен документалния филм за него по Netflix, озаглавен “Арнолд “.

В него Шварценегер признава пред тогавашната си брачна половинка Мария Шрайвър, че синът на икономката, Джоузеф Баена, в действителност е негов. Разкритието накара двойката да се раздели през 2011 година
 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР